Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜFEST, ANS kampüsünde coşkuyla başladı

Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ)

Afyon Kocatepe Üniversitesinin (AKÜ) üniversite olarak kuruluşunun 30. yılında düzenlenen Bilim, Teknoloji, Kültür ve Sanat Festivalinin
(AKÜFEST) açış töreni, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Barış Manço Şölen Alanında düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi

 

Barış Manço Şölen Alanında düzenlenen törene; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay Şahin, Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Dr. Mehmet Boztepe, Nurullah Kaya, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ile birlikte AKÜ yöneticileri, personeli ve öğrenciler katıldı.
AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi halk oyunları gösterisi ve Devlet Konservatuvarı müzik dinletisinin ardından program açış konuşmalarıyla devam etti. Törende ilk konuşmayı yapan Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, kuruluşunun 30. yılı olan AKÜ’nün Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise AKÜFEST’in yönetime geldikten sonra hayata geçirmek istedikleri önemli programlardan birisi olduğunu söyledi.
FARKLI ALANLARDA AKÜ’YÜ
TEMSİL EDEREK BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Konuşmaların ardından AKÜ ödül komisyonu tarafından yapılan değerlendirme neticesinde Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Abdülkadir Demircan’a, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Fatih Bozkurt’a, Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ferdi Yabansu’ya ve Teknoloji Fakültesi öğrencisi Ömer Talha Boyacıoğlu’na Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş ile Vali Yardımcıları, protokol tarafından öğrenci temsil ve başarı ödülleri verildi. Spor Oyunlarında bireysel ve takım sponsorlarında dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti