Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKÜ’lü öğrenciler sertifikalarını aldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
AKÜ'lü öğrenciler sertifikalarını aldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Teknoloji Fakültesi tarafından, öğrencilere yönelik düzenlenen “1. Seviye Metalografi Teknisyenliği Eğitimi” tamamlanarak, yapılan tören ile katılımcılara sertifikaları verildi

AKÜ Teknoloji Fakültesinden dört öğretim üyesi ve bir teknisyen, 15-29 Ocak 2012 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilen ve Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı Leonardo da Vinci Programı tarafından desteklenen “Metalografi Teknisyenliği Eğitimi” konulu proje kapsamında eğitimlerini başarı ile tamamlayarak, eğitimci sertifikalarını almışlardı. Proje kapsamında, tamamlamış oldukları eğitim programının yaygınlaştırılması amacıyla AKÜ Teknoloji Fakültesi Metalografi Laboratuvarında düzenlenen “1. Seviye Metalografi Teknisyenliği Eğitimi”, 18 Şubat- 3 Mart 2012 tarihleri arasında Teknoloji Fakültesinden 50 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Eğitimlerin tamamlanmasının ardından 1. Eğitim Binası Abdullah Kaptan Konferans Salonunda düzenlenen törenle katılımcılara sertifikaları verildi. Sertifikalar, AKÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay Aslantaş, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Yalçın’ın yanı sıra Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ayhan Erol ile eğitim seminerlerine eğitimci olarak katılan Yrd. Doç. Dr. Mustafa Serhat Başpınar ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Ulu tarafından verildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti