Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKUT her zaman desteğe hazır

AKUT Afyonkarahisar Ekip Lideri

AKUT Afyonkarahisar Ekip Lideri Mithat Şener, ekip olarak birlik ve beraberlik içerisinde, yalnızca özel günlerde değil her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi

 

AKUT Afyonkarahisar ekibi, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundu.
İLK ZİYARET ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AKUT ekibi ilk olarak Afyonkarahisar Kadaifçioğlu İlköğretim Okulu özel eğitim sınıfında görme engelli öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfın Öğretmeni Özge Nilüfer Tunçkol, AKUT gönüllülerine 8 yıl önce açılan özel eğitim sınıfının Afyonkarahisar’da ilk ve tek olduğunu belirtti. Tunçkol, öğrencileri kaynaştırma sınıflarına hazırladıklarını anlatarak eğitim ve öğretimde kullandıkları materyaller hakkında bilgi verdi. AKUT Afyonkarahisar Ekip Lideri Mithat Şener, öğrencilere, AKUT’un sivil toplum kuruluşu olarak anlam ve önemini, faaliyet alanlarını anlattı.
2. ZİYARET ENGELLİLER
MECLİS BAŞKANINA YAPILDI
Ekip üyeleri ikinci ziyaretlerini Afyonkarahisar Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Faruk Özkara’ya yaptı. AKUT ekibi ziyaret sırasında, olağanüstü hallerde ve doğal afetlerde engelli bireyler için AKUT’un yaptığı çalışmalardan, engelli bireylere yönelik özel bilgilendirme ve eğitim seminerlerinden söz etti. Engelliler Meclis Başkanı Faruk Özkara ve beraberinde bulunan engellilerle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.
“AKUT AFYON HER ZAMAN
DESTEĞE HAZIR”
AKUT Afyonkarahisar Ekip Lideri Mithat Şener yaptığı açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ilimizde yaptığımız ziyaretlerde, birçok engelli vatandaşımızla bir araya gelme fırsatı bulduk. AKUT Afyonkarahisar ekibi olarak birlik ve beraberlik içerisinde, yalnızca özel günlerde değil her zaman desteğe hazırız.” ifadelerini kullandı.
>> Hayriye CANER’in Haberi