Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alacak verecek meselesi kanlı bitti

2. Küçük Sanayi Sitesi’nde

2. Küçük Sanayi Sitesi’nde alacak verecek meselesinden dolayı darbettikleri kişiyi pompalı tüfekle yaralayan genç ve babası gözaltına alındı

 

Afyonkarahisar’da oto tamircisi Mustafa Y. bin 300 lira alacağına karşılık borçlusunun kaynak makinesini rehin alınca kavga çıktı. Kaynak makinesinin rehin alınmasına öfkelenen Bünyamin D. ve oğlu Cengizhan D., Mustafa Y.’yi sopa ile darp edip pompalı tüfekle vurdu.
Afyonkarahisar’daki 2. Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana gelen olayda Mustafa Y., (27) bin 300 lira mazot parası borcu olan Bünyamin D.’den (39) alacağını istemek için iş yerine gitti. Ancak parasını alamayan Mustafa Y., Bünyamin D.’nin iş yerindeki kaynak makinesini rehin alıp kendi dükkanına götürdü. Olaydan birkaç saat sonra duruma öfkelenen Bünyamin D., oğlu C.D., (17) Mustafa Y.’nin dükkanına gitti. Burada taraflar arasında yaşanan sözlü tartışma sonrasında iddiaya göre, Bünyamin D. ve Cengizhan D., Mustafa Y.’yi sopa ile darp ederken, ardından Cengizhan D., pompalı tüfekle Mustafa Y.’nin üzerine ateş açtı. Mustafa Y., pompalı tüfekten çıkan saçmalarla sağ bacağından yaralandı.
Olayın ardından çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda Polis ve 112 Acil Servis Ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri Bünyamin D., ve Cengizhan D.’yi olayda kullanıldıkları tüfekle birlikte gözaltına aldı. Bacağından vurulaarak ve kafasından sopa darbeleri ile yaralanan Mustafa Y., ise ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mustafa Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Polis Ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi