Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Albay Yağan’ı, şehit silah arkadaşının fotoğrafı duygulandırdı

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Tolga Yağan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleriyle biraraya geldi. Şehit silah arkadaşının fotoğrafını görünce duygulanan Yağan, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin emrindeyim.” dedi.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığına atanan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Tolga Yağan ilk ziyaretini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine yaptı.


“ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN EMRİNDEYİM”
İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yağan, dernek binasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gazi ve şehit ailelerine iade-i ziyarette bulundu. Şehit ailelerine ve gazilere verdiği önemi yineleyen Yağan, şehit aileleri ve gazilere “Her zaman emrinizdeyim.” dedi. Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Yağan, başarılı çalışmalarından, hizmetlerden dolayı Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı yönetimini tebrik etti.


ALBAY YAĞAN ŞEHİT SINIF ARKADIŞINI GÖRÜNCE DUYGULANDI
Dernek binasını şehit ve gazilerin resimlerini teker teker inceleyen Albay Tolga Yağan, yıllarca beraber aynı koğuşta bulunduğu sınıf arkadaşı şehit Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül’ün fotoğrafını görünce çok duygulandı. Uzun süre şehit arkadaşının fotoğrafına bakan Yağan, Tankül’e dua etti. Şehit arkadaşının babası Mehmet Tankül ile sohbet ederek elini öpen Yağan, diğer şehit aileleri ve gaziler hakkında Dernek Şube Başanı İsmail Kumartaşlı’dan bilgiler aldı. Yağan, şehit aileleri ve gaziler için yapılacak hür türlü çalışmalarda hep yanlarında olacağını söyledi. Dernek anı defterini imzalayan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, dernek anı defterini imzalayıp, ziyaret anısına çekilen fotoğrafla ziyaretini tamamladı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti