Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aleyna Tilki İlk Nerede Çıktı?

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin ilk nerede çıktığı internette en çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Aleyna Tilki Kimdir? Aleyna Tilki İlk Nerede Çıktı? Tüm bu soruların  yanıtı haberimizde.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin hayatı ve kariyeri merak ediliyor. İşte Aleyna Tilki hakkında merak ettikleriniz.

Türkiye’nin magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcısı Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Türkiye’ye adını yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın düzenlediği Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıyla duyuran ünlü, 2016 yılında aranjör Emrah Karaduman ile yapmış olduğu “Cevapsız Çınlama”  parçasıyla tüm Türkiye’nin hayranlığını kazanmıştır. Bu paranın klibi480 milyondan fazla görüntüleme ile 2016 yılında Türkiye’de en çok izlenen video oldu.Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi’nde 2 numaraya kadar yükseldi. 2017 yılında ‘de ilk solo parçası olan “Sen Olsan Bari”yi yayımlayan Tilki, Türkiye’de listelerde 1’nci  oldu. 2019’da Tilki, Emrah Karaduman ile Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları albümünde yer alan “Yalnız Çiçek” şarkısını yorumlayarak klibi ile yayınladı. Şarkı video klip 24 saatte en fazla izlenen klip kategorisinde üçüncü sırada yer aldı.8 Mayıs 2019 yılında Cornetto için hazırladığı yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta” klibi de YouTube’da gününde dünya genelinde en çok izlenen video oldu.

 

Ünlü şarkıcı Tilki, çıkışının ilk aylarında reşit olmadan içkili mekânlarda sahne aldığı için toplumun bir kesiminin tepkisini aldı. Bunun üzerine 2016 yılında Diyarbakır’daki bir konseri sırasında ünlü şarkıcıya, iki el yapımı ses bombası atıldı.