Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali İhsan Varol Alevi Mi?

Ekranların popüler programlarından Kelime Oyunu ile herkesçe tanınan oyuncu, sunucu, yapımcı, senarist Ali İhsan Varol’un mezhebi, inancı merak ediliyor. Varol, Alevi mi?

Ekranların popüler programlarından Kelime

Aslen Kayseri’li olup, 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ali İhsan Varol, üniversite hayatından sonra iş hayatına araç kiralama işi ile atıldı. Turizm sektöründe de faaliyet gösteren Ali İhsan Varol, prodüksiyon asistanlığı ile televizyon dünyasının kapasını araladı.

VAROL, EVLİ VE BİR ÇOCUK BABASIDIR

Senarist, oyuncu, yapımcı ve sunucu olan Ali İhsan Varol’un tanınırlığı sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Kelime Oyunu programı ile başladı. Hemen herkes tarafından beğenilerek izlenen program ülke gündemine eleştirel göndermeler içeren soru ve cevapların kullanıldığı bölümlerin ardından Aralık 2013 tarihinde yayından kaldırılmıştı. Kelime Oyunu programı iki yıllık aranın ardından 8 Mayıs 2017 tarihinde  tekrar yayımlanmaya başladı. Varol programın sunumunu 2023 yılında İbrahim Selim’e devretti.

OYUNCULUĞA ÇARLİ ADLI DİZİ İLE BAŞLADI

1998 yılında oyunculuğa ilk adımını Çarli adlı dizi ile atan Ali İhsan Varol, Çarli adlı hayvanın bakıcılığını da üstlendi. Kardeş Payı dizisinde de oynayan Varol, dizinin senaryosuna katkı vermeye başladı. Recep İvedik 4 filminde konuk oyuncu olarak rol alan 2023 yılı yapımı İllegal Hayatlar filminde gazeteci rolü ile izleyenlerinin karşısına çıktı.

AYŞE VAROL EŞİNDEN ÖNCE ŞİKÂYETÇİ OLUP SONRA VAZGEÇMİŞTİ

Ali İhsan Varol’un eşi Ayşe Varol, kendisine yumruk attığı iddiasıyla Ali İhsan Varol’dan 2019 yılının Şubat ayında şikâyetçi olmuştu. Hakkında 3,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Ali İhsan Varol, eşinin hakkındaki şikâyetinden vazgeçmesiyle davadan beraat etmişti. Çerkes kökenli olduğu bilinen Ali İhsan Varol’un Alevi, olup olmadığına dair net bir bilgi yoktur.