Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alimoğlu dualarla uğurlandı

Afyonkarahisar eşrafından, hayırsever ve

Afyonkarahisar eşrafından, hayırsever ve duayen işadamı Hacı Mehmet Alimoğlu dün son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Afyonkarahisar’ın önde gelen işadamlarından hayırsever işadamı Hacı Mehmet Alimoğlu dün son yolculuğuna uğurlandı.

Afyonkarahisar’da mermercilik sektörünün ve sanayiciliğin duayenlerinden, bir çok hayır hizmetinde katkısı bulunmasına rağmen bu katkılarla ilgili olarak isminin anılmamasına özel önem gösteren, toplumun tüm kesimleri tarafından sevilen, sayılan, hayırsever insan Hacı Mehmet Alimoğlu bir süredir yaşlılığa bağlı hastalıkları nedeniyle evinde tedavi görüyordu.

Yaklaşık bir hafta önce işadamı oğlu İbrahim Alimoğlu ile birlikte korona virüs hastalığına yakalanan Hacı Mehmet Alimoğlu yine oğlu İbrahim Alimoğlu ile birlikte hastanede tedavi altına alınmıştı. Hacı Mehmet Alimoğlu korona virüs ile ilgili tedavisi devam ederken, önceki gün akşam saatlerinde hastanede son nefesini verdi.

Alimoğlu ailesi, aile büyüklerinin vefatının basın ve internet aracılığıyla duyulması halinde hastanede korona tedavisi devam eden İbrahim Alimoğlu’nun olumsuz etkilenebileceği endişesiyle acı haberin yayılmaması için büyük özen gösterdi.

Tedavi altındaki İbrahim Alimoğlu’na acı haber usulünce verildikten sonra Hacı Mehmet Alimoğlu’nun vefat haberi tüm kamuoyunca duyuldu. Hayırsever işadamının vefatı büyük üzüntüyle karşılandı.

85 yaşında hayata veda eden Hacı Mehmet Alimoğlu’nun cenaze namazı dün öğle namazını müteakip Paşa Camii’nde kılındıktan cenazesi sonra Kocatepe Mezarlığı’nda defnedildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi