Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Alkollü içki tüketmedik”

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün avukatı tarafından gazeteniz Kocatepe’de geçtiğimiz günlerde yer alan haberle ilgili cevap metni gönderildi. Tarafsız yayıncılık ilkeleri gereğince bu metni aynen yayınlıyoruz

 

Kocatepe Gazetesi 30.03.2021 tarihli sayısında ve yine aynı tarihte www.kocatepegaztesi.com alan adlı internet sitesinde yayınlanan “Ele verir talkını kendi yutar salkımı” başlığı ile yayınlanan haberde toplumda yanlış görüş ve kanılara neden olabilecek tarzda ifadelere yer verilmiştir.
İlgili haberde konu ile ilgili CHP’ye gönül vermiş partililerin görüşlerinin alındığı ve bu kişilerce “Geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyarete gelen 30 milletvekilimizin kaldıkları otelde sabaha kadar 3-4 bin TL’lik içki içmeleri ve bu içkilerin hesabının parti kasasından ödetilmeye çalışılmasına yönelik eleştirileri göğüslemeye çalışırken şimdi de bu toplantı ile eleştiri odaklarının hedefi olduk. Partimizde ki aklı selim insanların karşı çıkması ile bu içki faturası nasıl parti kasasından ödetilmişse, aklı selim CHP’liler böylesi yanlış organizasyonları da kabul etmemektedir. CHP Afyonkarahisar İl Örgütünde tahsilli, okumuş, kariyer sahibi kadınlara özellikle yer verilmemek istendiğini üzülerek görmekteyiz.” şeklinde ki açıklamalar tamamen asılsız ve şu anda görevde olan il yönetimini karalamaya yönelik yalan beyanlardan oluşmaktadır.
Şöyle ki; Geçtiğimiz haftalarda ilimize gelmiş olan Milletvekili ve Parti Meclis Üyeleri il yönetimimizin hazırlamış olduğu program çerçevesinde ve il yönetimimizin çabaları sayesinde, ilimizde ve ilimize bağlı olan tüm ilçelerdeki halkın yaşamakta olduğu problemleri dinleme ve bu problemlere çözüm yolları bulmak için çalışma yapmaya gelmişlerdir. Kaldıkları otelde sabaha kadar 3-4 bin TL’lik içki içmeleri ve bu paranın parti kasasından ödetilmeye çalışılması söz konusu dahi olmayıp herhangi bir şekilde alkollü içki tüketimi söz konusu değildir. Kaldı ki konaklama masraflarının tümü parti gönüllüleri tarafından karşılanmış olup parti kasasından bir kuruş dahi bu programa ilişkin masraf yapılmamıştır.
Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiçbir kadına hiçbir şekilde ve koşulda ayrımcılık yapılmamış olup tüm kadınlarımıza partimizin ve örgütlerimizin kapısı sonuna kadar açıktır. Bu tür yalan ve asılsız kaynağı belli olmayan haberlere itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı
Yalçın Görgöz
Av. Nuri Akşit