Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Allah Valimizden razı olsun” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Allah Valimizden razı olsun"

Afyonkarahisar’da sigara ve alkolle mücadelede simge isimlerden biri olan Ahmet Yeşilay, Afyonkarahisar Valiliği’nin açık alanlarda alkollü içecek içilmesini yasaklamasına çok sevindiğini söyledi. Yeşilay, “Allah, Valimiz’den razı olsun. Gençlerimizi korumak için böyle bir karar aldı” dedi

Ömrünü alkol ve sigaranın zararlarını anlatmaya vakfeden Ahmet Yeşilay, Afyonkarahisar Valiliği’nin alkol ile ilgili kararına tam destek verdi. Böyle bir kararın alınması dolayısıyla çok sevindiğini belirten Yeşilay, “Çok sevindim Valimizin, aile ocaklarına eziyet eden içkinin açık alanlarda yasaklanmasına. İçki içen kişi, aile ocağını, vatanını, milletini düşünmüyor. Elden akıl gidiyor. Biz alkolle, 1968 senesinden bu yana mücadeleye başladık. İçkinin yanında sigara ile de mücadele ediyoruz. Alkolü içtiği zaman insan sarhoş oluyor, sigarayı da içmediği zaman sarhoş oluyor” diye konuştu.
GENÇLERİMİZİ
KORUMALIYIZ
Yeşilay, bu kararla gençlerin de bağımlılıktan korunacağına dikkat çekerek “Sigaraya alışan bir insanın vazgeçmesine imkan yok. Alışmadan çocuklarımızı korumamız gerekiyor. Valiliğin genelgesi çok iyi bir genelge. 18 yaşından küçüklerin de alkol ve sigara içmemesi, onlara satılmaması gerekiyor. Öğretmen, aile ile işbirliği yapmalı. Bir şekilde disiplin altına alınmalı. Ailelerin de öğretmenlerin de bu konuda uyarılması gerekiyor. 4’üncü Murat gibi olmakta fayda var” ifadelerini kullandı.
YAZICIOĞLU GİBİ
Merhum Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu’nun da bu konuda hassasiyet gösterdiğini hatırlatan Yeşilay, “Afyon Valimiz de çok doğru bir adım attı. Bu kararı vermesinden dolayı Allah O’ndan razı olsun. Bu karar bizi çok sevindirdi” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti