Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın Kep’ten ödülle döndüler – Kocatepe Gazetesi

Altın Kep’ten ödülle döndüler – Kocatepe Gazetesi
Altın Kep’ten ödülle döndüler

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 9. Antalya Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışmasında ekip olarak 6 dalda yarışıp 4 dalda dereceye giren Afyon Profesyonel Aşçılar Derneği’ni makamında kabul etti.
Afyon Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Ramazan Doruklu başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yalavaç, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Benek ve yarışmada Afyonkarahisar’ı temsil eden öğrenciler; Meriç Batuhan Aydın, Yaşar Kaypak ve Ulus Akkılıç katıldı.
9. Antalya Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışmasında Afyonkarahisar’ın adını bir kez daha gururla taçlandırdıklarını belirten Afyon Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Ramazan Doruklu, yarışmanın ‘Üniversiteler Yarışıyor’ kategorisinde birinci, ‘Genç Aşçılar Yarışıyor’, ‘Sebze Oymacılığı’ ve “Mutfakta Güzel Sanatlar” kategorilerinde üçüncü olduklarını söyledi.  
Bu başarıların arkasında Afyonkarahisar Belediyesi’nin kendilerine sağladığı desteğin çok büyük payı olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Doruklu, desteklerinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür ederek, yarışma sonrası Şefler Birliği tarafından kendilerine verilen madalyayı takdim etti. Afyon Profesyonel Aşçılar Derneği’ni 9. Antalya Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışmasında elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik eden Başkan Çoban, başarılarının devamını diledi.