Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altınay ve Kocaşaban, Koç ile buluştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,
Altınay ve Kocaşaban, Koç ile buluştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan, Yönetim Kurulu Üyeleri Turhan Şahin, Esra Nazlı Ercan, Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz ile Kulübün tüm departman sorumluları organizasyona katıldı. Fenerbahçe’nin yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkan Ali Koç ilk kez bir araya geldiği derneklerle birçok konu da fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya Afyonkarahisar’dan da Afyon Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Altınay ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Mehmet Kocaşaban katıldı.
Yurt içinden bulanan 94 dernek başkanı ve sorumlu yöneticilerinin yer aldığı organizasyonda derneklerin işleyişi, yaptıkları çalışmalar ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Genel Sekreter Sevil Zeynep Becan’ın sunumuyla başlayan toplantıda kürsüye çıkan Başkan Ali Koç, derneklerin Kulüp için önemine değindi ve Kulübün, Birleşmiş Milletler (BM) Kadın Birimi’nin yürüttüğü HeForShe programı ile yaptığı işbirliği için ayrı bir parantez açtı. Başkan Koç, “Kongre üye sayısını arttırmamızın pek çok nedeni var. Bunlardan bir tanesi mali nedenler. Kulübün gelirleri ne yazık ki borçlarını karşılamıyor ve borç sarmalından çıkamıyorsun. Kulübün üye sayısı şu anda 33 bin. 5 bin vefat var ve 28 bin. Bu rakamları 40-50-60-70-80 bine kadar getirmek istiyoruz. Bu hem kaynak getirecek hem de demokrasiyi güçlendirecek. Fenerbahçe seçimlerinin daha adil şekilde yapılmasını sağlayacak” dedi.
DERNEKLERİN
SORUNLARI KONUŞULDU
Başkan Koç, konuşmasının ardından derneklerin kendisine takdim ettiği hediyeleri kabul etti. Dernek sorumlularıyla toplu fotoğraf çekilmesinin ardından soru cevap kısmına geçildi. Derneklerin sorunları konuşularak fikir alışverişinde bulunuldu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti