Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altunkalem Müdür olarak geri geldi

Bu haberin fotoğrafı yok
Altunkalem Müdür olarak geri geldi

Türkiye Şeker Fabrikaları Afyon Şeker Fabrikası’nda uzun süre görev yapan Hasan Altunkalem, Konya Ilgın Şeker Fabrikası’na Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı. Altunkalem Ilgın’dan da Afyonkarahisar’a Fabrika Müdürü olarak atandı

Türkiye Şeker Fabrikaları Afyon Şeker Fabrikası’nda görev değişikliği yapıldı. Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Ali Erdoğmuş Eskişehir Şeker Fabrikası’na Müdür olarak atanırken, Konya Ilgın Şeker Fabrikası’na Müdür Yardımcısı olarak atanan Hasan Altunkalem ise Afyon Şeker Fabrikası’na Fabrika Müdürü olarak atandı. Afyonkarahisar’da uzun süre İşletme Şefi ve İşletme Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Altunkalem, Afyon’dan Ilgın’a İşletme Müdürü olarak atanmıştı. Altunkalem şimdi de Afyon Şeker Fabrikası Müdürü olarak atandı.
“ARKADAŞLARIMA TEKRAR KAVUŞTUĞUM İÇİN MUTLUYUM”
Mesai arkadaşlarına tekrar kavuştuğu için mutlu olduğunu belirten Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Hasan Altunkalem, “Arkadaşlarıma tekrar kavuştuğum için mutluyum. Fabrikadaki arkadaşlarımın tümü beni biliyor zaten. İnşallah nasip olursa Afyonkarahisar’a hizmet etmeye geliyoruz. Geldikten sonra güzel çalışmalar yapacağız. Afyon Şeker Fabrikası’nı daha güzel yerlere getirmek için gece gündüz çalışmak için geliyoruz. İnşallah muvaffak oluruz. Beni spor kamuoyuda tanır. Afyonspor’da ve Şekerspor’da da görev yaptım” ifadesini kullandı. Altunkalem’in gelecek hafta içinde Afyon Şeker Fabrikası’ndaki görevine başlaması bekleniyor.
ALTUNKALEM KİMDİR?
1993 yılında Erzincan Şeker Fabrikası’nda göreve başlayan Altunkalem 1994 yılında Elazığ Şeker Fabrikası’na atandı. Yine 1994 yılında Elazığ Şeker Fabrikası’ndan Afyon Şeker Fabrikası’na atanan Altunkalem 2004 yılında Tokat Turhal’a atandı. 2005 yılında Turhal’daki görevinden tekrar Afyon Şeker Fabrikası’na atanan Altunkalem, İşletme Şefi olarak göreve başladı. Görevi sırasında İşletme Müdür Yardımcılığı’na terfi eden Altunkalem, 2010 yılında Konya Ilgın Şeker Fabrikası’nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Altunkalem 2015 yılında da Afyon Şeker Fabrikası’na Fabrika Müdürü olarak atandı. Altunkalem, evli ve 2 kız çocuğu babası. Altunkalem’in eşi ise Afyon Kadayıfçıoğlu İlkokulu’nda Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)