• Haberler
  • Genel
  • “Altyapı seferberliğini sürdürüyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Altyapı seferberliğini sürdürüyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, SİT alanında kalan mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban talep ve önerileri dinledi. Çoban, “Kanalizasyonu olmayan ve içme suyu boruları ilistire dönmüş bu mahallelerimizde sağlıksız koşullarda su tüketilirken üstyapı çalışması yapmaya gönlümüz asla razı olamazdı. Bu yüzden büyük bir kararlılıkla başlattığımız altyapı seferberliğini sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Buralarda [&hellip]

 "Altyapı seferberliğini sürdürüyoruz"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, SİT alanında kalan mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban talep ve önerileri dinledi. Çoban, “Kanalizasyonu olmayan ve içme suyu boruları ilistire dönmüş bu mahallelerimizde sağlıksız koşullarda su tüketilirken üstyapı çalışması yapmaya gönlümüz asla razı olamazdı. Bu yüzden büyük bir kararlılıkla başlattığımız altyapı seferberliğini sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Buralarda halkımızın memnuniyetini görmek bizleri mutlu ediyor ve daha da şevklendiriyor. Ayrıca gösterdiğimiz kararlılığın ne kadar yerinde olduğunu görüyoruz” dedi.
VATANDAŞ MEMNUN
Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar; “Başkanımız, büyük bir cesaretle mahallelerimizde altyapı seferberliğini başlattı. Kanalizasyon olmadığı için evlerimizde adeta fareler cirit atıyor. Eski içme suyu borularını gördükçe, “Biz bu borulardan mı su içiyorduk” demeden kendimizi alamıyoruz. Görüyoruz ki, borular ilistire dönmüş. Başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştular.
TOZ ŞİKAYETİ
Temasları çerçevesinde Bedesten esnafıyla da bir araya gelen Başkan Çoban esnafın sıkıntılarını dinledi. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden ancak, oluşan tozdan da şikayet eden esnaf, “Ürünlerimizi sürekli temizlemek zorunda kalıyoruz” dediler. Altyapı çalışmaları sırasında müteahhit elamanlarının gece, gündüz çalışmalarını talep eden esnaf, çalışmaların biran önce tamamlanmasını talep etti. Bunun üzerine Başkan Çoban; “Dün (2 Haziran Pazar) ben buradaydım ve müteahhit elamanları çalışıyorlardı. Tozdan şikayet etmekte haklısınız ancak yer altı hizmetleri kazılmadan olmuyor. Çalışmaları biran önce tamamlanması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme