Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Amacımız okuma alışkanlığı kazandırmak” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Amacımız okuma alışkanlığı kazandırmak”

Afyonkarahisar Yenileşimi Geliştirme Derneği üyeleri tarafından 17-24 Aralık tarihleri arasında 4. Okuma Haftası sebebi ile Pan Cafe’de kitap okuma etkinliği düzenlendi

Gerçekleşen kitap okuma etkinliğine Yenileşimi Geliştirme Derneği yönetim kurulundan isimlerin yanı sıra üniversite öğrencileri ve dernek üyeleri katıldı.
“AMACIMIZ, OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK”
Okuma haftasının 4.’sünü 17-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleştiğini ifade eden Yenileşimi Geliştirme Derneği Başkanı Yeşim Aslantaş, dernek üyelerinin üniversitede okuyanlar ve genç yaştaki sivil vatandaşlar olduğunu belirterek “Kitap okuma haftası sebebi ile Pan Cafe’de böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da kitap okuma alışkanlığının çok düşük seviyelerde olduğunu da hatırlatan Aslantaş, “Bilindiği üzere Türkiye çapında kitap okuma alışkanlığı çok az olduğu gibi ilimizde de bu oran çok düşük. Bizim amacımız dernek olarak özellikle genç yaştaki arkadaşlarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak. Kitap okuma alışkanlığı kazanan insanlar kendilerini geliştirme fırsatı bulmalarının yanında kelime dağarcıklarını da geliştirmiş oluyorlar. Bizlerin dernek olarak amacı insanları kitap okumaya teşvik etmek” diye konuştu. Gerçekleşen kitap okuma etkinliğinin ardından dernek yönetimi tarafından üye ve öğrencilere yönelik eğlence düzenlendi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti