Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Amatör Spora Ve Sportif Faaliyetlere Destek Olacağız”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçimi kazandığında amatör sporculara destek vererek gençliği kötü alışkanlıklardan korumak için sportif faaliyetlere destek olacaklarını açıkladı.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçime sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Karataş, Afyon Anadolu Gücü Spor Kulübü’nü ziyaret ederek kulüp yöneticileri, antrenör ve futbolcu gençler ile bir araya gelerek gençlerle penaltı atışı yaptı.

“AFYON’UN SPORDA ÖNCÜ BİR ŞEHİR OLMASI GEREKİR”

Başkan Adayı  Karataş, kendisinin de bir dönem lisanslı olarak futbol oynadığını ifade ederek şunları söyledi: “Bende siz yaşlarda iken Şemsettin Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi’nde okuduğum dönemlerde okul takımlarında futbol oynadım. TFF Amatör Futbolcu lisansım vardı aynı zamanda Sülümenlispor’da da top koşturdum. Sizlerin futbola karşı olan tutkunuzu en iyi ben anlarım. İlimizde sporun gelişmesi ve yaygınlaşması adına gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. Afyonkarahisarımız bulunduğu konum, kaynaklar ve tesisler bakımından düşündüğümüzde sporda öncü bir şehir olması gerekiyordu. Ancak biz bunu maalesef yakalayamadık. Özellikle amatör kulüplerin bir çok şehirde üst kademelerde bulunan profesyonel spor kulüplerine büyük katkı sağladığını göz önüne aldığımızda bizde ise deneme yanılma yöntemi ile bir süreç ilerletildiği için istenen sürdürülebilir başarı ve katkı sağlanamamıştır. Bizler yönetime geldiğimizde özellikle amatör spora destek olacağız. Aynı zamanda gençliğimizi kötü alışkanlıklardan korumak için en iyi yolun spordan geçtiği gerçeği ile bu bağlamdaki projelere destek vereceğiz. Amatör sporcularımızın, kulüplerimizin, yerel ve ülke çapındaki başarılarının yanı sıra dünya arenasındaki spor müsabakalarında da boy göstererek, şehrimizi gururlandıracak donanımda büyük sporcular olarak yetişmesini sağlayacağız.”

“SPORCU VE KULÜPLERİMİZE ÜCRETSİZ TESİS ULAŞIM DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Belediye Başkanı seçilmesi durumunda amatör spor klüplerine en büyük desteği belediyenin vereceğini aktaran Başkan Adayı Karataş, şu ifadeleri kullandı: “Amatör spor kulüplerimizin ihtiyaçları doğrultusunda belediyemize ait otobüs ve minibüsler il içi ve il dışı müsabakalara ücretsiz taşıyacak. Aynı zamanda mevcut belediyemiz bünyesinde olan ve yeni yapacağımız tesislerde hem bireysel sporcuların hem de kulüplerin ücretsiz bir şekilde antrenmanlarını yapacakları imkanları sağlayacağız. Hiç bir sporcu veya hiç bir kulüp imkansızlıktan dolayı spordan asla mahrum kalmayacaktır.”

“HALI SAHASIZ MAHALLE KALMAY

ACAK”

Başkan Adayı Karataş, şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’ın tüm mahallelerine halı saha yapacağız. Bugün bazı mahallelerimizde üstü açık halı sahalar var. Ancak bir çoğunda bu imkan yok. İmkanı olan mahallelerimizde ise halı sahalar bakımsız. Bizler inşallah tüm mahallerimize 2 yıl içerisinde tamamlanıp teslim edilmek üzere halı saha yapacağımızın sözünü veriyoruz. Mevcutta bulunan halı sahalarımızın ise hızlıca bakımlarını yapıp, gençlerimizin daha güzel imkanlarda futbol oynamalarını sağlayacağız.”

“E-SPOR TAKIMI KURUP LİGLERE KATILACAĞIZ”

Gençler için belediye bünyesinde verilen bazı spor kurslarının yetersiz, plansız ve kısıtlı sürelerde olduğu söyleyen Başkan Adayı Karataş, sözlerini şöyle tamamladı: “Gençlerimiz için mevcutta verilen spor kurslarının yetersiz ve düzensiz olduğunu görmekteyiz. Belediye bünyesindeki ve yeni yapacağımız tesislerde özellikle taekwando, futbol, basketbol, voleybol ve jimnastik gibi branşlarda yılın 12 ayında da hizmet verecek kursları açacağız. Bu tesislerimizde aynı zamanda gençlerimizin son dönemde büyük ilgi duyduğu e-Spor’un gelişmesi için çalışmalar yapacağız. Tesislerimiz içerisinde gençlerimiz için bir e-Spor Merkezi kurulacak ve oluşturulacak takım ile liglere katılacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti