Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anadolu Yıldızları Afyon’da yarışıyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Genel Müdürlüğü tarafından
Anadolu Yıldızları Afyon’da yarışıyor

Spor Genel Müdürlüğü tarafından 4 yıldır uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final heyecanıyla devam ediyor. Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Finalleri Afyonkarahisar’da başladı. Erkekler ve Bayanlarda toplam 16 takımın mücadele edeceği maçlarda Anadolu’nun yıldızı belirlenecek. Afyonkarahisar B Blok toplantı salonunda yapılan teknik toplantı ile fikstür belirlendi. Fikstüre göre Salon A’da yapılacak Erkekler müsabakalarında, Amasya, Trabzon, İstabul Anadolu ve Mersin A grubunda, Zonguldak, Kocaeli, İstanbul Avrupa ve Rize B grubunda mücadele edecek. Afyon Belediyespor tesisleri Mustafa Abi Spor Salonu’nda yapılacak Bayanlar müsabakalarında ise İstanbul Avrupa, İzmir, Mersin ve Giresun A grubunda, İstanbul Anadolu, Zonguldak, Malatya ve Van B grubunda mücadele edecek.
Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final seremonisi Afyonkarahisar Spor Kompleksi Salon A’da yapıldı. Açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, “Antrenör ve sporcularımızı Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Sakatlıktan uzak, hak edenin kazanacağı bir turnuva olmasını diliyorum” dedi.
Erkeklerde ilk maç Amasya ve Mersin arasında kızlarda ise İzmir ve İstanbul Avrupa arasında yapıldı. Erkeklerde Mersin rakibi Amasya’yı 72-53 mağlup etti. Kızlarda ise İzmir rakibini 56-62 mağlup etti.
Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Final müsabakaları 2 Nisan Pazar günü oynanacak müsabakalar ile tamamlanacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti