Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANALİG Voleybol Finali Afyon’da – Kocatepe Gazetesi

ANALİG Voleybol Finali Afyon’da – Kocatepe Gazetesi
ANALİG Voleybol Finali Afyon’da

Spor Genel Müdürlüğü tarafından, sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkez’lerine (TOHM) sporcu kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda Anadolu Yıldızlar Ligi oluşturuldu. Afyonkarahisar’da 4-8 Mayıs’ta yapılacak proje kapsamında Voleybol Final müsabakalarına 8 erkek ve 8 bayan voleybol takımı katılıyor. ANALİG Voleybol Final müsabakaları Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde bulunan bin ve 500 seyirci kapasiteli Spor Salonu’nda yapılacak. Erkeklerde, Ankara, İzmir, İstanbul (Avrupa), Bursa, Batman, Giresun, Gaziantep, Düzce, kızlarda Bursa, Antalya, İstanbul, Ankara, Karabük, Tokat, Çorum ve Samsun illerinin katılacağı turnuvaya 2002, 2003 ve 2004 doğumlu sporcular katılıyor.
A ve B grubu olmak üzere iki grupta yapılacak müsabakalarda ilk üç gün grup sıralaması, 4. gün grup birincileri ve grup ikincileri çapraz karşılaşacak. 5. gün A1-B2 mağlubu, B1-A2 mağlubu üçüncülük ve dördüncülük için, A1-B2 galibi ile B1-A2 galibi birincilik ve ikincilik için yarışacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

 

ÜNİLİG Voleybol 1. Ligi de Afyon’da

 

Üniversite Sporları Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 2015-2016 Voleybol 1. Lig müsabakaları 4-8 Mayıs tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapılacak

 

Afyonkarahisar’da 4-8 Mayıs tarihlerinde Voleybol 1. Lig müsabakalarına; bayanlarda Anadolu, Bartın, Selçuk, Pamukkale, TOBB ETÜ ve Ahi Evran Üniversiteleri erkeklerde Abant Baysal, Afyon Kocatepe, Düzce, Süleyman Demirel, Sakarya ve Ankara Üniversiteleri katılıyor. 6 bayan ve 6 erkek takımının katıldığı müsabakalar tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Müsabakalarda birinci olan takım Süper Lige Yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)