Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anaokulu öğrencilerinin ürünleri sergilendi – Kocatepe Gazetesi

Sergiye İl Milli Eğitim
Anaokulu öğrencilerinin ürünleri sergilendi

Sergiye İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Semerkand Vakfı Başkanı Mehmet Emin Birliktir ile öğrenci aileleri katıldı. Öğrenci velilerinin yoğun katılımıyla düzenlenen etkinliklerde ilk olarak geri dönüşüm etkinliğinde öğrenciler geri dönüşüm ürünlerinden hazırladıkları çiçekleri, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Semerkand Vakfı Başkanı Mehmet Emin Birliktir’e hediye ettiler.
Neşeli tabaklar etkinliğinde de öğrenciler aileleriyle çeşitli malzemeler hazırladılar. Meyve tabaklarında yapılan bir birinden güzel şekiller öğrenci velileri ve katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Etkinlikte Gül Nesil Anaokulu Civcivler Sınıfı öğrencileri tarafından söylenen şarkılarla keyifli dakikalar yaşanırken,  öğrenciler ve aileleri tarafından yapılan ürünlerde sergilendi. Öğrenci velileri ve katılımcılar tarafından ürünler tek tek incelendi. Öğrenciler, yaptığı ürünler hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Gül Nesil Anaokulu öğrencileri etkinliklerde çok eğlendiklerini belirterek yıl boyunca birçok etkinlik yaptıklarını ve öğretmenlerini çok sevdiklerini ifade ettiler.
Gül Nesil Anaokulu Müdiresi Şerife Yurtyapan ise, okul olarak birçok farklı etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Amacımız ailelerimizin katılımıyla etkinlikler düzenlemektir. Bugün; neşeli tabaklar, çiçek dikimi etkinliği ve çocukların aileleriyle birlikte yaptığı ürünler sergilendi. Etkinliğimize katılan Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Semerkand Vakfı Başkanı Mehmet Emin Birliktir ve tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti