Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ankara-İzmir Otoyolu’nda Afyon kandırıldı mı?”

“Ankara-İzmir Otoyolu’nda Afyon kandırıldı mı?”
"Ankara-İzmir Otoyolu'nda Afyon kandırıldı mı?”

Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kenan Adiloğlu’nun yapılması planlanan Ankara-İzmir Otoyolu’nun güzergâhını açıklamasından sonra Afyonkarahisar’ın güzergâhta olmadığının anlaşılması üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal tepki gösterdi. Köksal, otoyol projesinin yıllardır Afyonkarahisar’ın gündeminde olduğunu hatırlatarak, “Afyonkarahisar, bu proje bu şekliyle hayata geçtiğinde kavşak olma özelliğini kaybedecektir” dedi.
GÜNDEME GELDİKÇE
YALANLADILAR
Köksal, “Otoyol konusu, hem siyasetçiler tarafından, hem de gazeteciler tarafından gündeme getirildiğinde, bu konuyla ilgili sorular sorulduğunda iktidar partisi mensupları ve yöneticileri, bu gelişmeleri yalanlıyorlardı. Sanki muhalefet ve gazeteciler, yalan söyleyerek kamuoyu oluşturuyormuş gibi bir hava estiriyorlardı. 7 yıldır Afyonkarahisar halkına ‘Yok öyle şey’, ‘Olur mu öyle şey’, ‘Otoyolun Afyon’dan geçmeyeceği tezvirattır’ diyen iktidar partili siyasetçiler, Afyonkarahisar kamuoyunu kandırmış olmuyorlar mı?” diye sordu.
BU ŞEHRE SAHİP ÇIKIN
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na da çağrıda bulunan Köksal, şöyle devam etti:
“Başka şehirler ‘Afyonkarahisar’ın Bakan’ı var, şehir ne istese olur’ diye bakıyorlar. Gerçek ise böyle değil. Son 14 yılda Afyonkarahisar’dan neler gittiğini anlatsak, belki de bir kitap olur. Afyonkarahisar’ın kavşak özelliğini kaybetmemesi için Ankara-İzmir Otoyolu’nun güzergâhına müdahale edecek misiniz? Afyon’un Bakanı olarak bu şehre sahip çıkacak mısınız?” (Kocatepe Haber Merkezi)