Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara Yolu’nda asfaltlama çalışmaları başladı

Bu haberin fotoğrafı yok
Ankara Yolu'nda asfaltlama çalışmaları başladı

Ankara-Afyonkarahisar Karayolu sınırından başlamak üzere Sahipata kavşağına kadar olan alanda yol yapım çalışmaları başlarken, Ankara’dan Afyonkarahisar’a geliş istikameti kontrollü olarak trafiğe kapatıldı

Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Birimi tarafından Ankara-Afyonkarahisar Karayolu’nda üç etap şeklinde yapılacak yol yapım çalışmalarına başlandı.
ÇİFT FİNİŞERLE
SERİM YAPILACAK
Ankara-Afyonkarahisar istikametinde bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı’ndan başlayan çalışmaların 1. Etabında, Çevreyolu üstgeçidi ile Sahipata kavşağı arasında kalan kısım yapılacak. Kontrollü olarak trafiğe kapatılan yolda, Belediye iş makinesi parkuruna yeni kazandırılan Freze Makinesi ile zemin ıslah çalışmaları başladı. Islah çalışmalarının bitirilmesine müteakip, çift finişerle asfalt serimi yapılarak, 1. Etap çalışmaları tamamlanacak.
YOL VE GÜZERGÂH
TERCİHİNİZİ İYİ YAPIN
Çalışmaların ikinci etabında, Sahipata kavşağı ile Jandarma kavşağı arası, üçüncü etabında ise Jandarma kavşağı ile Maliye kavşağı arası yapılacak. Kademeli olarak trafiğe kapatılacak yollar, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden trafiğe açılacak. Söz konusu yollardaki trafik akışında, çalışmalar devam ettiği sürece birtakım sıkıntılar yaşanacağı için vatandaşların yol ve güzergâh tercihlerini çalışmalar doğrultusunda yapmaları bildirildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti