Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da Afyonkarahisar rüzgarı

Ankara’daki Afyonlu işadamları ile

Ankara’daki Afyonlu işadamları ile siyasetçiler TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak’ın “Afyon sofrası’nda bir araya geldiler

 

Ankara’daki değerli hemşehrilerimizden Türk Sanayicileri ve İşadamları Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak, Bodrum tatili dönüşü dostlarını Afyon bükmesi, ağzı açığı ve kaymaklı ekmek kadayıfı ikram ederek ağırladı. TÜSİAV Afyon Kordinatörü Av. Onur Çelik ve Koordinatör Yardımcısı Cevat Kolaylı’nın gönderdiği ekmek kadayıfları, kaymaklar ve ağzı açıklar büyük bir iştahla yenildi.
Yemekte hemşehrimiz Ankara-Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Genel Sekreteri Doç. Dr. Yavuz Cabbar, TİSK Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demir, Ankara’daki önde gelen işadamları ve İşkadınları Derneklerinin Başkanları, Genç Girişim ve Yönetim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu, Galatasaraylı Hukukçular ve Avukatlar Derneği Başkanı Av. Oğuzhan Kabasakal, Türkiye Arıcılar Birliği Başkan vekili Selçuk Solmaz, Afyonkarahisarlı işadamı ve işkadınları ile Afyonkarahisarı seven iş insanları hazır bulundu. TÜSİAV Başkanı hemşehrimiz konuklara ağzı açık, bükme ve kaymaklı ekmek kadayıfı hakkında bilgiler verdi.
Önümüzdeki günlerde TÜSİAV üyesi İş insanları Afyonkarahisar’a bir iş gezisi düzenleyip kenti gezip İlimizdeki iş ve yatırım imkanlarını görüşecekler. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti