Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ankaragücü’nü geçmeyi hedefliyoruz” – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
“Ankaragücü’nü geçmeyi hedefliyoruz”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’da Ankaragücü maçı hazırlıkları devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur müsabakasında yarın Ankaragücü’nü kendi sahasında konuk edecek olan AFJET Afyonspor’da bu maçın çalışmalarına devam ediyor. Yarın oynanacak Ankaragücü ve hafta sonu oynanacak olan Tuzlaspor maçları hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, Ankaragücü’nü mağlup ederek 4. Tura terfi etmek istediklerini aktardı. Tuzlaspor ile ilgili ise ligde kaybettikleri Sivas Belediyespor maçı sonrasında kazanmak zorunda olduklarını aktardı.
“ANKARAGÜCÜ HAZIR DURUMDA”
Yarın oynayacakları Ankaragücü maçı hakkında bilgi veren Çelik, “TFF 1. Ligin iyi takımlarından biri Ankaragücü. Geçtiğimiz hafta da Rizespor’u kendi sahasında çok net bir skorla 4-1 mağlup etti. Yeni bir takım Ankaragücü, TFF 1. Lige yeni çıktıklarından dolayı geniş bir kadroya sahip. Hazır olmayan oyunculardan da bir kadro kurdular. Şuanda 5. Haftayı oynadılar ve form grafiği yüksek bir takımla oynayacağız. Hazır olmasalar da hazır hale geldiler. Rizespor maçında da kendilerini izledik, bunun da farkını gösterdiler. Çok cesaretli bir oyun oynadılar. Rizespor’un üzerine giden bir yapıları vardı. Sonuçta oynayan oynamayan olarak değerlendirmemek lazım, iyi bir takıma sahipler, biz de sonuçta Türkiye Kupası’nda gidebildiğimiz yere kadar gidip, en iyi şekilde şehrimizi temsil edeceğiz. Herkesin bir hedefi vardır, bir üst tura çıkmak için oynayacağız. Üst ligden gelmiş, alt ligden gelmiş ayrımı yapmayacağız. Biz futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Bu zamana kadar sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele verdiler. Burada da hiçbir zaman ekip olarak bizi mahcup etmediler. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz, inşallah da sezon sonu geldiğinde de yine biz istenilen, hedeflediğimiz yerlere bizi getireceklerine inanıyoruz” dedi.  
“TUZLA DA
YENİ BİR EKİP”
Tuzlaspor hakkında bilgi veren Çelik, “Hafta sonu da Tuzlaspor ile oynayacağız. Onlarda yeni bir takım, oynamaya çalışıyorlar, çok koşuyorlar. Daha önce de takip ettiğimiz bir takım onlar da, belki çok isimli bir takımları yok ama Ümit Davala da Sportif Direktör olarak görev yapıyor. Ümit ağabey de Afyonlu olarak Afyonluların yakından tanıdığı bir isim. Onlar yeni bir takım, biz sonuçta her maç olduğu gibi kendi seyircimiz önünde, onların coşkusuyla her zaman olduğu gibi. Öncelikli düşüncemiz Ankaragücü maçı, moral anlamında arkadaşlarımız bu hafta şanssız bir gol yedik. Takip de ettiler ama biz oyun üstünlüğü olarak daha önde göründük. Skor olarak ve sonuç olarak olmadı. Dediğim gibi bizim önceliğimiz Ankaragücü maçı, ondan sonra da Pazar günü akşam Tuzla maçını da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.  
“ROTASYON OLABİLİR”
Takımda Ankaragücü maçı için rotasyon olup olmayacağı sorusunu cevaplayan Çelik, “Teknik ekip olarak belirli oyuncularda rotasyona gidilebilir. Rotasyon gibi bir düşüncemiz var. sonuçta oynayan oynamayan değil de biz büyük bir ekibiz. İyi bir kadroya sahibiz. Gerçekten herkes birbirini aratmayacak güçte. O yüzden kısmen de olsa bir rotasyon uygulanabilir” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi