Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Antrenmanlarda iyiyiz ama sahaya yansımıyor, gidişatımız iyi değil”

“Antrenmanlarda iyiyiz ama sahaya yansımıyor, gidişatımız iyi değil”

AFJET Afyonspor’un Sancaktepe’ye 2-0 mağlup olduğu maçın ardından açıklama yapan Teknik Direktör Ferruh Özgün, “Biz istediğimiz bir çok şeyi yapamadık. Savunma ve hücum prensiplerinde futbolun gereklerini maalesef yapamadık. Psikolojik bir eksiklik midir bunu da ben çözemedim şu anda maalesef. Oyuncuların kafaları çok başka yerlerde olabilir, sahaya yansıma çok farklı.” dedi

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 16. haftasında evinde Sancaktepe’ye 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından değerlendirme yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“İSTEDİĞİMİZ BİR ÇOK ŞEYİ YAPAMADIK”
Teknik Adam Özgün, “Maçtan önce düşüncelerimiz çok farklıydı. Ama maçın içindeki gelişmeler ve isteksiz, temposuz oyunumuz maalesef mağlubiyeti getirdi. Hiç düşünmediğimiz ve beklemediğimiz bir işti. Ama maalesef sahaya yansıyan olay çok farklı oldu. Onun için rakibi tebrik ediyorum. Biz istediğimiz bir çok şeyi yapamadık. Savunma ve hücum prensiplerinde futbolun gereklerini maalesef yapamadık. Psikolojik bir eksiklik midir bunu da ben çözemedim şu anda maalesef. Oyuncuların kafaları çok başka yerlerde olabilir, sahaya yansıma çok farklı. Geldiğim günden beri idmanlar antrenman çok tempolu geçiyor ama sahaya yansıması çok negatif. Burada biz de bir kendimizi çek edip bir şeyler yapmamız lazım yoksa bu gidişat hiç değil. Rakibi tebrik ediyorum hak ettiler.” ifadesini kullandı.
KALEYE AHMET DAŞ GEÇECEK
Sakat ve cezalı olan kaleciler hakkında sorulan soru üzerine konuşan Teknik Adam Özgün, “Ahmet var kalecimiz, mecburen Ahmet oynayacak.” dedi. 2000 doğumlu olan Ahmet Daş, ilk kez Zonguldak Kömürspor maçında profesyonel maçta forma giyecek.
“SAHAYA KARAKTER, KİŞİLİK KOYMAK ÇOK ÖNEMLİ”
“İstediğiniz sistemi uygulayabildiniz mi” sorusuna cevap veren Teknik Adam Özgün, “Yok, çünkü takımda çok fazla sakat oyuncuda var. Değişiklikler çok olduğu gibi geçen hafta kar yağdı. Bunlar mazeret değil ne olursa olsun, idman yapmasanız da sahaya yansıması hani bir karakter kişilik koymak çok önemli. O konuda sıkıntı yaşıyoruz. Ama bir an önce kendimizi toparlamamız lazım. Hoş bir durum değil. savunma hücum prensiplerinde sorun yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.