Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antrenör semineri yapıldı – Kocatepe Gazetesi

TFF ve TÜFAD tarafından
Antrenör semineri yapıldı

TFF ve TÜFAD tarafından düzenli olarak her iki yılda bir gerçekleştirilen Zorunlu Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber’in katılımı ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda yapıldı. Semineri’ne TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, başta olmak üzere komşu illerin TÜFAD Başkanları ve yaklaşık 65 antrenör katıldı.
“SEMİNER İNŞALLAH ANTRENÖRLERİN DONATILACAĞI ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA OLUR”
TÜFAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser, “Düzenlenen eğitim seminerinin inşallah Türk futboluna ve Afyonkarahisar futboluna katkı sunacak bilgilerle antrenörlerin donatılacağı önemli bir çalışma olur. Düzenlenen Zorunlu Eğitim Seminerine katılan Genel Başkanımız İsmail Dilber ve komşu illerimizden gelen TÜFAD Şube Başkanlarımız ile antrenörlerimize teşekkür ediyor seminerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“SPORCULARIMIZI SPOR AHLAKINA
YAKIŞIR ŞEKİLDE YETİŞTİRELİM”
Oyuncuların yetişmesine etki etmeleri için antrenörlere uyarıda bulanan TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, “Sahalarda gördüğüm ve hepinizin nefret ettiği bir şey var. Oyuncuların yere yatması, boşuna kıvranması, zaman geçirmesi ve lehimize olduğunu düşünerek bir anlayış içerisine girmesi. Hakemi ve seyirciyi aldatıyoruz. Kendimizi, hocamızı ve rakibi aldatıyoruz ve saygı duymuyoruz. Yani yaptığımız işe saygı duyalım. Futbol ruhunun güzelliğine saygı duyalım. Aşağıdan gelecek olan sporcularımızı da spor ahlakına yakışır şekilde yetiştirelim” ifadesine yer verdi.
Konuşmalarının ardından ilk olarak Türkiye Futbol Federasyonu TFF Eğitimcisi Atilla Yüce “Küçük Alan Oyunlarının Futboldaki Yeri” eğitimi başladı. Verilen aranın Türkiye Futbol Federasyonu TFF Eğitimcisi Mehmet Acet tarafından da “Futbol Antrenmanı Periyotlama” konulu eğitimi gerçekleşti. Verilen yemek arasının ardından da yine eğitimci Atilla Yüce tarafından “Futbolda Trendler” eğitimi verildi. Yüce ve Acet tarafından verilen eğitimlerin ardından şubeler tarafından değerlendirme yapılırken kurs tamamlandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti