Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aqaprak’ı yoğun ilgi görüyor

Sandıklı Termal Oteli bünyesinde bulunan Aquaparka vatandaşların yoğun ilgisini görüyor

Sandıklı Termal Oteli bünyesinde

Baştan sona yenilenerek ülkenin dört bir tarafından gelen misafirlerin boş bırakmadığı Sandıklı Termal Otel’de faaliyet gösteren Aquapark, 7’den 70’e her yaş grubuna hizmet veriyor.

Otelin yüzme havuzundan yararlanan otel misafirleri Aquaparkta’da gönüllerince keyifli zaman geçirip, yüzme ve değişik aktiviteler ile yazın sıcak günlerini serin geçiriyor. Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, konu hakkında şunları kaydetti:

“Hayalini kurduğumuz bu projeyi gerçeğe dönüştürmek için büyük bir gayret ve emek harcadık. Sandıklı’mızın termal zenginlikleriyle birleşen eşsiz doğasında, ailelerimize keyifli ve unutulmaz anlar yaşatacak bir rekreasyon alanını hizmetinize sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Aquaparkımız, sadece Sandıklımızın değil, tüm bölgenin önemli bir cazibe merkezi olmaya aday. Eğlence dolu su kaydırakları, serin sularında ferahlama imkânı ile güler yüzlü personelimizle misafirlerimizi ağırlayacağız. Ailelerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımız burada unutulmaz anılar biriktirecek, enerjilerini pozitif bir şekilde harcayacaklar. Yeni Aquaparkımız sadece eğlenceye yönelik değil, aynı zamanda sağlığınıza da katkıda bulunacak. Misafirlerimiz termal sularımızın rahatlatıcı etkisi ile stresten uzaklaşacak, tazelenecek ve günlük koşuşturmacanın ardından dinlenme fırsatı bulacaklar. Sandıklımıza ve bölgemize değer katan bu tesisin, uzun yıllar boyunca halkımızın hizmetine sunulacak olması beni son derece mutlu ediyor. Ben bu vesileyle; projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, vatandaşlarımızı Aquaparkımıza davet ederek, sevdikleriyle birlikte keyifli anılar biriktirmenizi temenni ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti