Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aracıyla drift attı 7 bin lira cezayı yedi

Aracıyla drift attı 7 bin lira cezayı yedi

Afyonkarahisar’da otomobili ile sanayi sitesi girişinde drift atan kişi şikayet edilince Polis ekipleri tarafından 7 bin liraya yakın ceza kesildi

 

Afyonkarahisar’da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sanayi sitesi içerisinde otomobili ile drift atan kişiye 7 bin liraya yakın trafik cezası kesildi. Sorumsuz sürücünün drift attığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi’nde yaşanan olayda sokağa çıkma kısıtlaması sırasında bir kişi 03 AAD 557 plakalı otomobili ile sanayi sitesinde drift atmaya başladı. Yolun boş olmasını fırsat bilen şahıs otomobili ile bütün trafik kurallarını hiçe sayarak drift attı. Olayın görenler durumu polise bildirince harekete geçen ekipler bölgedeki MOBESE kameralarını incelediklerinde otomobilin Ali K.,’nın üzerine kayıtlı olduğunu tespit etti. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, araç sahibine ilgili trafik kanunu gereğince 6 bin 700 lira para cezası kesti.
Sorumsuz sürücünün aracı ile drift attığı anlar ise saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.