Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asfalt plenti üretime başladı

Asfalt plenti üretime başladı

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlayan asfalt plentinin üretime başladığını söyledi

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Asfalt Plenti’nin ilk sıcak asfalt dökümünü yaptığını belirten Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy, “2019 Yılı Temmuz ayında tamamlanarak Çay İlçesi’nde hizmet vermeye başlayan asfalt plenti üretime başladı. İl Özel İdaresi Sıcak Asfalt Plenti aparatları ile birlikte 3500 M2 alanda hizmet vermektedir.240 ton/saat kapasite ile çalışan asfalt plenti ile birlikte yerleşke içerisinde kantar kurulumu da yapılmıştır.” dedi.
İLK DÖKÜM SUVERMEZ YOLUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Toy açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“İlk döküm çalışması Emirdağ Salihler-Suvermez yolunda gerçekleştirildi. Toplam uzunluğu 14 km olan yolun 3 km’lik kısmına ilk döküm yapıldı. Öte yandan ekiplerimiz ilimiz genelindeki köylerde stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürdüyor. İl Özel idaresi olarak köylerde yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
50 BİN TON SICAK ASFALT ÜRETİLECEK
Afyonkarahisar’ın iklim koşullarından dolayı asfalt sezonunun Kasım ayında sona erdiğini belirten İl Toy, sezon sonuna kadar 50.000 ton sıcak asfalt üretimi yapılarak döküm çalışmalarının tamamlanmasını planladıklarını söyledi.