Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Askerî Doktor Ne Kadar Maaş Alır 2024?

Sağlık hizmetlerinden mezun olan kişiler sağlığın bir çok alanında çalışmak isterken internette en çok araştırılanlar arasında Askerî doktor ne kadar maaş alır 2024? Sorusu yer aldı. Peki, Askerî doktor ne kadar maaş alır 2024?

Sağlık hizmetlerinden mezun olan

2024 enflasyon oranının açıklanması ile bir çok meslek alanında maaş zammı yapılırken askeri sağlık personellerine ne kadar zam oranı uygulanacağı merak konusu oldu. Peki, Askerî doktor ne kadar maaş alır 2024?

 

Sağlık hizmetlerinden mezun olan kişiler, Askeri Sağlık, Türk Silahlı Kuvvetleri sağlık kuruluşlarında çalışabilirler. Çalışan kişilerin deneyimine ve tecrübesine göre maaş fiyatında değişiklik gösterebilir.

ASKERÎ DOKTOR NE KADAR MAAŞ ALIR 2024?

Türkiye de sağlık alanları arasında yer alan Askeri Sağlık hizmetleri diğer sağlık alanları ile aynı seviyede değildir. Askeri Sağlık Hizmetleri bölümünden mezun olan kişiler 15.000 ve 30.000 TL arasında maaş alırlarken maaşın miktarını etkileyen faktörler arasında çalıştığı sağlık kuruluşunu büyüklüğü, konumu, çalışma saatleri maaş konusunda çok büyük etkenler olurken yüksek lisans yapan kişilerin de maaşında farklılık gösterilir.