Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASKF liglere sponsor arıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
ASKF liglere sponsor arıyor

Afyonkarahisar’daki takımların katılacağı Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, 2. Amatör Lig, U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 Ligleri’ne isim hakkı için sponsor ya da sponsorlar aranıyor

Afyonkarahisar’da amatör futbol kulüplerine destek için başlatılan kampanya ile Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) liglere sponsor veya sponsorlar arıyor. ASKF’den yapılan yazını açıklamada Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, 2. Amatör Lig, U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 Ligleri’ne sponsorlar arandığı açıklandı. ASKF yaptığı yazılı açıklamada, “2015-2016 futbol sezonunda ilimizde organize edilecek olan liglere katılacak amatör takımlarımıza destek olmak, liglerimizi daha rekabetçi bir ortama taşımak, amatör sporun yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla sponsor arıyoruz. İlimizde düzenlenecek olan başta Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, 2. Amatör Lig, U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 Liglerine ayni ve nakdi yardım yapabilecek ve liglere isim vermek isteyen kurum, kuruluş ve firmaları Afyonkarahisar amatör sporuna destek için sponsorluğa davet ediyoruz. Yapılacak sponsor anlaşmaları ile kulüplerimiz daha rahat ortamda liglerdeki mücadelelerini sürdürecek, kulüplerinde daha fazla sporcu bulundurmaları sağlanmış olacak. Ayrıca düzenlediğimiz liglere daha fazla sayıda kulüp katılımı sağlanacaktır. Sponsorluk konusunda istekli olan kurum, kuruluş ve firmaların Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna başvurmaları önemle duyurulur.” ifadesine yer verildi.
SPONSOR OLACAKLARA DUYURU
ASKF’den yapılan açıklamada sponsor olacaklara bir de not aktarıldı. ASKF’nin notunda ise şu ifadeye yer verildi:
“Gelir ve kurumlar vergisi kanununa göre, sponsorluk harcamalarının amatör spor dallarında tamamının, profesyonel spor dallarında ise yüzde 50’sinin vergi matrahından indirilmesine imkan bulunmaktadır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti