Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aslan: Geçmişimizden ders almalıyız – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Aslan: Geçmişimizden ders almalıyız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Dünyada eşi benzeri görülmeyen kahramanlıkları, Dünya tarihine hediye eden yüce Türk Milletinin anma ve kutlama günleri tüm Dünya milletlerinde farklılık arz ettiğini söyledi

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Türk İslam adaleti, hoşgörüsü ve kahramanlıklarından rahatsız olan bazı dış düşmanların desteklediği, içerdeki hainleri devreye sokarak özümüzü, kimliğimizi, inancımızı unutturma yok etme çalışmaları gayreti içine girdiklerini belirten Aslan, böyle zamanlarda Milliyetçi Tük Aydınları bu satılık beyinlere, kimliğimizi kültürümüzü hatırlatmak zorunda kalındığını ifade etti.
Dünyada Türk’ün olmadığı, eserlerinin ve kültürünün girmediği hiç bir yer bulunmadığına işaret eden Aslan: “Ancak öz be öz Türk evlatlarının kendi öz yurtlarında dışarıdan ve içeriden kuşatılmaya çalışılarak garip bırakılmaya çalışılması da manidardır. Her geçen gün damarlarında dolaşan kanı inkâr etmek isteyenlerin sayısı çoğalmaktadır. Bu tehlikelere karşı milletimizin daha da uyanık olması gerekmektedir. Bizler geleceğimize ışık tutan Türkçü Turancı Liderlerimizi bir taraftan rahmet ve şükranla anarken diğer taraftan da onların inançları idealleri unutmamalıyız. Geçmişimizden ders alarak gelecekte karşılaşabileceğimiz zorluklara, hıyanetliklere hazırlıklı olmalıyız. Tüm Türk Dünyasının 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlu olsun.” (Kocatepe)