Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aslantaş ailesine 15 bin lira tazminat ödendi

Aslantaş ailesine 15 bin lira tazminat ödendi
Aslantaş ailesine 15 bin lira tazminat ödendi

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli Zabıta Memuru Adem Aslantaş’ın ailesine SBN Sigorta AŞ tarafından 15 bin lira ferdi kaza sigortası ödendiği bildirildi

Bem- Bir- Sen Üyesi olan merhum Adem Aslantaş’ın geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesi üzerine, Memur-Sen’in SBN Sigorta Şirketi ile imzaladığı Grup Ferdi Kaza Sigortası kapsamında, ailesine 15 bin lira tazminat ödendi.
Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta personeli Adem Aslantaş, 15 Kasım 2011 tarihinde Afyonkarahisar-Konya Karayolu’nun 15. kilomet-resinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.
Tazminata dair çek, Bem- Bir- Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan tarafından Adem Aslantaş’ın ailesine teslim edildi.
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Bem- Bir- Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan, Adem Aslantaş’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını ifade etti.
Gürsan; “Biz istiyoruz ki hiç bir üyemizin, hiç bir vatandaşımızın burnu bile kanamasın. Ancak, elimizde olmayan sebeplerle her türlü olayla karşılaşabiliyoruz, Memur- Sen tarafından bütün memurların risklerini garanti altına almak için böyle bir anlaşma imzalandı. Üyemiz merhum Adem Aslantaş kardeşimizin geride kalan yakınlarının acısını paylaşıyor, tekrar sabır ve başsağlığı diliyorum.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)