Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ata Demirer Nasıl Kilo Verdi?

Komedyen Ata Demirer’in kilo vermesinin ardından milyonlarca kişi ünlü komedyenin nasıl kilo verdiği merak ederek araştırılmaya başladı. Yaklaşık 30 kilo veren Ata Demirer kilo verme sürecini anlattı. Peki, Ata Demirer nasıl kilo verdi? Detaylar haberimizde…

Komedyen Ata Demirer’in kilo

Kariyerindeki başarıları kadar, kiloları ile de çok konuşulan ünlü komedyan ve oyuncu Ata Demirer, 4 ayda yaklaşık 30 kilo vermesinin ardından gündeme oturdu. Pek çok insan Ata Demirer’in nasıl kilo verdiğini sorgulamaya başlandı. Verdiği kilolar hakkında sessizliğini bozan Demirer kilo verme sırlarını paylaştı.

Ata Demirer Nasıl Kilo Verdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATA DEMİRER NASIL KİLO VERDİ?

Geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu bir programda kilo verme sürecini aktaran Ata Demirer, Daha önce 22 kilo verdiğini açıkladı. Demirer, “Bir arkadaşım mide ameliyatı oldu. Doktor ekmek yememesi gerektiğini söylemiş. Sadece sabah kahvaltısında bir dilim, öğlen ve akşam yok. Ben de aynı taktiği uyguladım. Günde de bir saat ya yüzdüm ya yürüdüm. Glutenle ilgili sorunum varmış. Sabahları bir dilim ekmek yiyorum, bir daha yemiyorum. Çok hızlı kilo verdim. Yediklerimi ciddi bir yürüyüşle dengeliyorum. Sabahları sahilde, bazen de Topkapı Sarayı’na doğru yürüyorum. Bütün esnafı tanır hale geldim, sosyalleştim.” dedi.