Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atamalar kısa sürede belirlenecek – Kocatepe Gazetesi

Sağlıkta tek çatı döneminin
Atamalar kısa sürede belirlenecek

Sağlıkta tek çatı döneminin başlamasının ardından Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilen Yrd. Doç. Dr. Serhat Korkmaz’ı ziyaret eden Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt, Korkmaz’a görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Korkmaz ise, Sağlık Bakanlığı’nda yeniden tek çatı döneminin başladığını ve bu kapsamda Halk Sağlığı Kurumu ve Kamu Hastaneleri Kurumu’nun, yeniden düzenlendiğini belirterek, “Bakanlığımız ve değerli yöneticilerimiz İl Sağlık Müdürlüğü görevini şahsıma layık gördü. Görevimin sorumluluğunu ve zorluğunu biliyorum. Sağlık camiası olarak hep birlikte güzel hizmetlerde bulunacağımıza inanıyorum” dedi.
Korkmaz, il sağlık teşkilatının yeni yapısının önümüzdeki günlerde tam manasıyla oturacağını belirterek, “Elbetteki önümüzdeki günlerde yeni görevlendirmeler olacaktır. Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü bünyesine yeni yapıya uyumlu olarak 4 başkan ve 5 başkan yardımcısı görevlendirilecek. Bu görevlere hangi arkadaşlarımızın geleceği kısa süre içerisinde belli olacaktır. Başhekim atamalarını da kısa süre içerisinde neticelendirmek istiyoruz” dedi.