Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ataman tek mağlup oldukları takımı kutladı

Ataman tek mağlup  oldukları  takımı  kutladı

Euroleague ve İNG Basketbol Süper Ligi’ni şampiyon olarak
tamamlayan Anadolu Efes’in Koçu Ergin Ataman yaptığı açıklamada mağlup oldukları tek takım olan Afyon Belediyespor’u kutladı

 

ING Basketbol Süper Ligi final serisinde Fenerbahçe Beko’yu 3-0 ile geçerek şampiyon olan Anadolu Efes’te Koç Ergin Ataman, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Konuşmasında ligde sadece Afyon Belediye’ye kaybettiklerini kaydeden Koç Ataman, “Müthiş bir sezon geçirdik. Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Euroleague şampiyonluğundan sonra bazıları bizim bırakacağımızı düşündü ama bizim için Türkiye Ligi de önemliydi. Oyuncularım aynı ciddiyetle oynamaya devam etti. Bu sezon Türkiye’de 30 normal maç, 7 Play-Off olmak üzere 37 maç sadece Afyon’da kaybettik. Onları da kutluyorum, bizi yenen tek takım oldu.” dedi.
Ataman konuşmasının devamında da oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyerek, “Onlarla ne kadar gurur duysam azdır. Çünkü müthiş bir sezon geçirdiler. Öncelikle Türkiye’ye çok büyük bir kupa armağan ettiler. Bundan 8 gün önce Euroleague şampiyonluğu kupasını armağan ettiler. Tüm ülkeye gurur verdiler. Döner dönmez hemen final serisi başladı. Çok ciddi bir rakibimiz vardı, Fenerbahçe. O kupayı kazanmanın vermiş olduğu özgüvenle her ne kadar mental olarak yorgun olsak da 6-7 günde seriyi bitirmeyi başardık. Çok farklı skorlarla kazandık.” diye konuştu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi