Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk Alt Geçitinde çalışmalar sürüyor

Ramazan Bayramı’na kadar hizmete
Atatürk Alt Geçitinde çalışmalar sürüyor

Ramazan Bayramı’na kadar hizmete alınması hedeflenen Atatürk Alt Geçit’inde fore kazık ve hafriyat çalışmaları sona ererken prefabrik yapı elemanlarının montajına başlandı.
Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Atatürk Alt Geçitini Afyonkarahisarlılar’ın hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Müteahhit firmanın çalışmalara hız verdiğine dikkat çeken Başkan Çoban, alt geçitte kirişlerin yerleştirilmeye başlandığını ve işin büyük bölümünün tamamlandığının bir göstergesi olduğunu söyledi. Çalışmaların Ramazan Bayramı’na kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyleyen Başkan Çoban, çevre düzenlemeleri ve ışıklandırmalarıyla ilimize yakışır bir projeyi daha Afyonkarahisarlılar’ın hizmetine sunacaklarını söyledi.
Eski Stat Kavşağındaki alt geçit projesine de kısmen başlandığını söyleyen Başkan Çoban; yüklenici firmanın zeminde su, kanalizasyon, elektrik ve AFJET hatlarının deplase çalışmaları için hazırlıklar yaptığını sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti