Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürkçü Düşünce Derneği, Saadet İle Ne Görüştü?

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. ADD Şube Başkanı Veli Cengiz, görüşmenin ayrıntılarını anlattı

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş’ın Dernek ziyaretini sosyal medyadan paylaştı.

Cengiz, “Saadet Partisi Afyon İl Başkanı Sayın Beytullah Karataş, seçim sonrası ADD’yi ziyaret etti. Seçimi ve sonrasını sohbet ettik. Genç, dinamik, çalışkan bir kişilik. Geleceğe dair değişik projeleri var. Genel Başkanları Sayın. Temel Karamollaoğlu Genel Başkanlığı bırakıyor. Gençlere yönetimi devredeceğini ifade etti. Afyon Milletvekilliğine aday olan Fatih Bey yönetimlerde görev alacak gibi gözüküyor. Konuşulacak, sohbet edilecek insanlar. Hayırlı olsun inşallah!” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimi’nde Afyonkarahisar’da Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday listesinde, o dönem milletvekili olan Burcu Köksal’ın ardından ikinci sırada yer almıştı.