Atıksular heba edilmeyecek – Kocatepe Gazetesi
Protokole göre Atıksu Arıtma Tesisi'nden çıkan sular, DSİ tarafından yapılacak dezenfekte ünitesi sulama tesisleri kanalıyla tarımsal sulamada kullanılacak. Projenin kısa sürede ihalesi yapılarak hayata geçirilmesi amaçlanıyor. Atık suların geri kazandırılmasıyla yaklaşık 9 bin dekar civarında alanın tarımsal sulaması amaçlanıyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'ın her konusunda olduğu gibi bu konuda da her türlü desteği [&hellip]
Protokole göre Atıksu Arıtma Tesisi’nden çıkan sular, DSİ tarafından yapılacak dezenfekte ünitesi sulama tesisleri kanalıyla tarımsal sulamada kullanılacak. Projenin kısa sürede ihalesi yapılarak hayata geçirilmesi amaçlanıyor. Atık suların geri kazandırılmasıyla yaklaşık 9 bin dekar civarında alanın tarımsal sulaması amaçlanıyor.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın her konusunda olduğu gibi bu konuda da her türlü desteği esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, Devlet Su İşleri Ali Rıza Diniz’e, DSİ Isparta Bölge Müdürü Adem Coşkun’a, DSİ İl Müdürü Yaşar Sarıkaya ve DSİ camiasına teşekkür ettiğini bildirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)
Bakmadan Geçme





