Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atlı Spor Kulübü basınla buluştu

Atlı Spor Kulübü işletmecileri, basın mensupları ile buluşarak işletmelerindeki yenilikleri basın mensuplarına tanıttılar.

Atlı Spor Kulübü işletmecileri,

Afyonkarahisar Atlı Spor Kongre ve Balo Salonu işletmecileri Burcu-Serdar Özen çifti düzenlediği kahvaltı etkinliği ile şehirde faaliyet gösteren basın temsilcileri ve aileleri bir araya geldi.

“BİZLER, SİZİNLE İŞBİRLİĞİ YAPARAK, TOPLUMA DAHA FAZLA KATKIDA BULUNMANIN YOLLARINI ARIYORUZ”

Programda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Burcu-Serdar Özen çifti, bu buluşmayı basın sektörü ile iletişimi güçlendirmenin yanı sıra şehirde yaşayan kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için iş birliği içerisinde olmak ve istişarelerde bulunmak için düzenlediklerini ifade ettiler. Özen çifti  açıklamasında şu bilgileri aktardılar: “Sizler topluma doğru bilgi akışını sağlayan önemli bir rol üstleniyorsunuz. Sizlerin işi, bilginin yayılmasını hızlandırmak ve toplumu aydınlatmak. Biz de Atlı Spor Kulübü olarak, bu çabalarınızın değerini ve önemini biliyoruz. Bu nedenle, sizlerle bir araya gelmek ve daha yakından tanımak istedik. Ancak, bugünkü buluşmamızda sadece tanışmak değil, aynı zamanda kimsesiz ihtiyaç sahibi Afyon’da yaşayan çocuklara el uzatmak için fikir alışverişi yapmak ve potansiyel işbirlikleri hakkında konuşmak istiyoruz. Sizler,sektörümüzdeki en son gelişmeleri sizlerle paylaşmak ve ürünlerimizi, projelerimizi daha geniş kitlelere duyurmak istiyoruz. Aynı zamanda, sizlerin görüşlerini dinlemek ve önerilerinizi almak, işimizi daha iyi yapmamız için bize büyük bir rehberlik sağlayacaktır. Bu buluşmanın temel amacı, sizlerle iletişimimizi güçlendirmek ve birlikte neler başarabileceğimizi görmektir. Bizler, sizinle işbirliği yaparak, topluma daha fazla katkıda bulunmanın yollarını arıyoruz. Umuyorum ki, bu kahvaltı sonunda yeni fikirler, tavsiyeler ve ilham almış bir şekilde ayrılacağız.”

Kahvaltı sonrası konuşan Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ise, kahvaltı programda basın sektörü temsilcilerini bir araya getirdikleri için işletme yöneticilerine teşekkür etti. Küçükkurt, “Basın camiası yoğun geçecek olan Zafer Haftası’na hazırlanıyor. Bunun öncesinde böyle bir moral buluşması meslektaşlarımız için faydalı oldu. Bu vesile ile Atlı Spor Kulübünün yeni yönetimi ile tanışma imkânı bulmuş olduk. Basın ile olan iletişimlerini güçlendirmek amacıyla düzenlenmiş olan bu organizasyonun verimli geçtiğine inanıyoruz. Teşekkür ediyoruz kendilerine.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti