Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO 30 öğrenciye burs verecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi
ATSO 30 öğrenciye burs verecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclsi Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci Başkanlığında düzenlenen toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.
ATSO Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci toplantının açılış konuşmasına 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak başladı. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle rahmetle andığını kaydeden Merdivenci, “Zafer Bayramınızı kutluyorum. Zafer Bayramımızın ardından Kurban Bayramımız başlıyor yine Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Daha sonra gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, 2017 Temmuz ayı Meclis Kararı onaya sunularak oybirliği ile kabul edildi. Sırasıyla; 2017 Temmuz ayı Hesap Hülasası onaya sunulrak müzakere edildi. İbraz ve tasdik edilerek oybirliği ile kabul edildi.
30 ÖĞRENCİYE BURS VERİLECEK
2017-2018 öğretim döneminde İç Yönerge Kapsamında Verilecek Bursların Sayı ve Miktarının Belirlenmesi’nin görüşüldüğü toplantıda, ATSO Yönetim Kurulu tarafından 30 öğrenciye 200 TL burs verilmesi teklif edildi. Meclis Üyesi Mustafa Hancıoğlu, meclis üye sayısı kadar öğrenciye 300 TL burs verilmesini önerirken, her iki teklif onaya sunuldu, yönetim kurulu tarafından sunulan teklif ile 30 öğrenciye 200 TL burs verilmesi kabul edildi.
Gündem maddeleri arasında bulanan “Mermer Sektörü Moloz ve Paledyen Mermerde Fire Oranının” görüşüldüğü toplantıda komite tarafından yapılan araştırmalara istinaden üretim çeşitliliği mermer cinsine ve üretime esas ebatlı ölçülere göre ve üretimde kullanılacak yarı mamulün evsafına göre değişkenlik göstereceğinden global olarak ortalama maksimum yüzde 50 olabileceği meclis onayına sunularak oy birliği ile kabul edildi.
Daha sonra ATSO Başkanı Hüsnü Serteser tarafından Temmuz-Ağustos faaliyetleri yönetim kurulu faaliyetleri anlatıldı. Toplantı, meclis üyelerinin sektörel sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin konuşmalar yapması ile tamamlandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti