Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO İstanbul ile karşılaşacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi
ATSO İstanbul ile karşılaşacak

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası yarın İstanbul 15 Temmuz Şehitler Stadı’nda İstanbul Ticaret Odası ile özel bir karşılaşma yapacak. ATSO Futbol takımı dostluk maçı için bugün İstanbul’a gidecek. Önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar’da oynanacak rövanş maçında ATSO futbol takımı, İstanbul Ticaret Odası’na ev sahipliği yapacağı bildirildi.
13 yıldır aralıksız sürdürdüğü Spor Oyunları ile Türkiye’de bir ilke imza atan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, geçtiğimiz günlerde İstanbul Ticaret Odası’ndan özel maç teklifi aldı. İstanbul’un bu teklifini kabul eden ATSO üyeleri, soğuk hava şartlarına rağmen antrenmanlara başlayarak kar kış demeden Afyon Spor Basını ile peş peşe hazırlık maçları oynadı.
Son hazırlık maçını önceki gün akşam saatlerinde Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde yapan ATSO üyeleri, yarın saat 10.30’da oynayacakları dostluk maçı için bugün İstanbul’a hareket edecek.
İstanbul Ticaret Odası ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki dostluk maçı yarın saat 10.30’dan itibaren Kanal 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
İstanbul 15 Temmuz Şehitler Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hem çekişmeli geçmesi hem de renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti