Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO Meclis toplantısında sektörel sorunlar konuşuldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi
ATSO Meclis toplantısında sektörel sorunlar konuşuldu

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil toplantıda yaptığı konuşmada, Oda olarak çalışmalarını birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüklerini söyledi.
ÇİLOĞLU’NA TEBRİK
Çarkgil; “Bu sene Mayıs ay’ının başında 3 yılımızı doldurduk. Aramızdan devamsızlığı nedeniyle ayrılanlar, düşenler oldu ama kalanlar ile beraber yolumuza birlik ve beraberlik içerisinde devam ediyoruz. İnşallah Allah son güne kadar vazifemizi anlımızın akıyla yapmamızı hepimize nasip eylesin. Önümüzde 6 Haziran’da Ramazan ayı başlangıcı var. Ramazan Ayı’nın da ülkemize birlik, beraberlik bolluk ve berekete vesile olmasını, huzurlu bir Ramazan ay’ı geçirmenizi Allah’tan temenni ve dua ile diliyorum. Büyüğümüz meclisimiz en kıdemli üyesi Ali İhsan Çiloğlu ağabeyimiz Mayıs ayında yeniden Afyon Yaş Sebze ve Komisyoncuları Dernek başkanlığına seçilmiştir. Kendilerini tebrik ediyorum. Afyonkarahisar’a kaliteli sebze ve meyve gelmesinde ki katkılarından dolayı meclisimiz ve kendim adına tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.
SERTESER FAALİYETLERİ ANLATTI
Toplantıda daha sonra ikinci gündem maddesi olan Nisan ayı meclis kararı okunarak oy birliği ile kabul edildi. 2016 Nisan ayı hesap hülasası okunmasıyla devam eden toplantıda, yönetim kurulu Nisan-Mayıs 2016 faaliyetleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser tarafından sunuldu. Toplantı meclis üyelerinin sektörel sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin konuşmalarının ardından sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti