Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO Meclisi’nin yeni üyeleri görevde

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi
ATSO Meclisi'nin yeni üyeleri görevde

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci başkanlığında yapıldı.
ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci; yeni Meclis üyeleri Söz Toplu Tüketim Mağazaları şirketinden Mehmet Siper ve Ak-pa Tekstil San. Tic. Ltd şirketinden İsmail Akçasu’yu tebrik etti. Hesapları İnceleme Komisyonu’nda boşalan bir üyelik için seçim yapıldı. Meclis üyelerinin önerisi üzerine Abdullah Taş aday gösterildi ve oy birliği ile hesapları inceleme komisyonuna üye olarak seçildi.
ATSO Yönetim Kurulu Ağustos-Eylül 2016 faaliyetleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser tarafından sunuldu.
Meclis üyeleri sektörel sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin konuşmalar yaptı. “Fatih Özenir Finansal Danışmanlık” yetkilisi Fatih Özenir tarafından “Finansal Okuryazarlık Sunumu” gerçekleştirildi. Meclis üyeleri ile interaktif olarak yapılan sunum soru cevap şeklinde tamamlandı.
BORÇLARINIZI
 YAPILANDIRIN
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) birikmiş aidat borcu bulunan üyeler, 31 Ekim 2016 tarihine kadar ATSO Hizmet Binası’na başvurarak yapılandırma fırsatından yararlanabilecek.
Tüm Türkiye’de 19 Ağustos 2016 tarihi itibari ile yürürlüğe giren 6736 Sayılı Kanun’un 11. Maddesi’nin beşinci fıkrası gereği borcu bulunan oda üyelerine, borçlarını 6 taksitte ödeme fırsatı getirildi. Oda üyeleri, söz konusu borçları taksit yerine peşin ödemeleri halinde borç faizinden muaf tutulacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti