Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa şartlarına uygun nezarethane yapılacak

İl Genel Meclisi’nin Kasım
Avrupa şartlarına uygun nezarethane yapılacak

İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı toplantılarının 10’uncu birleşimi, İGM Başkanı Salih Sel’in idaresinde gerçekleştirildi. Toplantıda gündem dışı talep olarak gelen konular ilgili komisyonlara havale edilirken, komisyonlardan gelen raporlar da karara bağlandı. Gündem dışı maddeler arasında İl Jandarma Komutanlığı’nın ödenek talebi de yer aldı. İlgili metinde “İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çay ve Sultandağı İlçe Jandarma Komutanlıkları’nda Avrupa İşkencenin Önlenmesi Komitesi’nin öngördüğü şekilde standartlara uygun nezarethane yapımına ihtiyaç duyulduğu belirtilerek bahse konu nezarethanelerin yapımı için 150 bin lira ödenek tahsis edilmesi talep edilmektedir” denildi. Talep, komisyonlarda görüşülecek.
CENAZELER
SUYA BIRAKILIYOR
İl Genel Meclisi toplantısında İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporları hakkında da karar verildi. Bu çerçevede Kızılören ilçesine bağlı Ekinova Köyü’nde mevcut köy mezarlığının aşırı yağışlar nedeniyle her seferinde, cenaze işlemleri sırasında mezarın suyla dolduğu, cenazenin suyun içine bırakılmak zorunda kaldığı, suyun tahliyesi için gerekli çalışmaların yapılması talebi üzerine mezarlık duvarı kenarından drenaj kanalları açılarak suyun mevcut dereye bağlanması kararlaştırıldı.
YOL, İL ÖZEL
 İDARE AĞINA ALINDI
Sandıklı’ya bağlı Sorkun Köyü Uçanlar Köyü mezrasında 9 hane bulunduğu, Sorkun Köyü’ne 1 kilometre uzaklıkta bulunan yerleşim yerine ulaşım, kum ocağı içinden yapıldığı gerekçesiyle yolun İl Özel İdaresi yol ağına alınması ve asfalt yapılması yönündeki talebin gereğinin yapılmasını öngörün komisyon raporu da uygun görüldü. >> Murat ARISOY’un Haberi