Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AVRUPA YOLUNDA İLK MAÇ PAZAR GÜNÜ: Efelerin Play-Off maçında konuğu Halkbank

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
AVRUPA YOLUNDA İLK MAÇ PAZAR GÜNÜ: Efelerin Play-Off maçında konuğu Halkbank

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ligin normal sezonunu 8. sırada tamamladı. Ligi lider tamamlayan Halkbank ile eşleşen Afyon Belediye, Halkbank maçlarını kazanırsa Ziraat Bankası ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. Afyon Belediye, Halkbank maçlarını kaybederse Ziraat Bankası ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor eşleşmesinin mağlubu ile karşı karşıya gelecek. Afyon Belediye, oynayacağı maçlardan sonra ilk 3’e girmeyi başarırsa Şampiyonlar Ligi’ne terfi edecek. Afyon Belediye evinde oynadığı Halkbank maçını 3-1’lik skorla kazanmış, deplasmanda oynadığı maçı ise 3-1 kaybetmişti. Halkbank karşısında yüzde 50 şansı olan Afyon Belediye ilk maçı evinde oynayacak. İkinci maç deplasmanda oynanacak. İki maçın sonunda 1-1’lik eşitlik olması halinde üçüncü maç yine Halkbank’ın sahasında oynanacak.
HALKBANK DİREKT
 ŞAMPİYONLAR LİGİ’NE GİDECEK
Lig’de oynanan 22 maç sonunda ligi lider tamamlayan Halkbank lider olarak Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazandı. 3 takımın gideceği şampiyonlar ligine ikinci ve üçüncü takımlar katılacak. Play-Off maçlarından sonra 4. olan takım CEV Kupası’na, 5. takım Cev Challenger Kupası’na, 6. takım ise Balkan Şampiyonası’na gidecek. 7 ve 8. takımlar ise Avrupa’da boy gösteremeyecek. Ayrıca Balkan Şampiyonası’na katılarak kupayı kaldırmayı başaran takım Cev Challenger Kupası’na da dahil olma şansını elinde bulunduruyor.
AFYON BELEDİYE’NİN İLK
6’YA GİRME ŞANSI YÜKSEK
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı bulunduğu 4’lü Grup’ta lig sıralamasına göre Halkbank, Ziraat Bankası ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile eşleşti. İlk etapta Halkbank ile karşılaşacak olan Afyon Belediye, etabı geçmesi halinde Ziraat Bankası-İstanbul Büyükşehir Belediyespor eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. Bu turu da geçmesi halinde Afyon Belediye, diğer gruptan gelecek takım ile birincilik maçına çıkacak.
Afyon Belediye ilk etaptan elenirse Ziraat Bankası-İstanbul Büyükşehir Belediyespor eşleşmesinin mağlubu ile karşı karşıya gelecek. Beşincilik maçına çıkacak olan Afyon Belediye kazanması halinde diğer gruptan gelecek beşinci takım olma şansını elinde bulunduran takım ile karşılaşacak. Diğer gruptan gelen takıma Afyon Belediye mağlup olsa bile ilk 6’ya girmeyi hak ederek Avrupa Şampiyonaları’nda boy gösterme şansı elde edecek.
Afyon Belediyespor’un Halkbank’ı ağırlayacağı ilk Play-Off maçı Pazar günü saat 18.00’da Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

Reljic’e doğum günü sürprizi

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay
öncülüğünde Teknik Adam Sinisa Reljic’e doğum günü sürprizi yapıldı

 

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde ilk kez Play-Off heyecanı yaşayan Afyon Belediyespor hafta sonu oynayacağı Halkbank maçı öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Hazırlıklar çerçevesinde önceki gün doğum günü olan Sinisa Reljic’e antrenman sonrasında doğum günü sürprizi yapıldı. Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay’ın girişimleri ile Teknik Adam Sinisa Reljic’e doğum günü sürprizi pastası yaptırıldı. Salona pasta geldiğinde oldukça duygulanan Reljic, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımında yakaladıkları aile yapısını korumak gerektiğine dikkat çekti. Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay’a, teknik heyetteki arkadaşlarına ve oyunculara yaptıkları jest için teşekkür eden Reljic mumları üfledi. Ayrıca Reljic 48 yaşına bastı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti