Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa’daki rakipler belli – Kocatepe Gazetesi

2017-18 voleybol sezonunda mücadele
Avrupa’daki rakipler belli

2017-18 voleybol sezonunda mücadele ettiği ve Play-Off’larla ligi 8. tamamlayan İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının ligdeki rakipleri olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray ve Maliye Piyango takımlarının Avrupa Kupaları’ndaki rakipleri belli oldu. Türkiye’yi CEV Şampiyonlar Ligi erkekler kategorisinde temsil eden ve organizasyona 1. Tur’dan başlayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘un rakibi, Finlandiya ekibi Ford Store Levoranta Sastamala oldu. İstanbul, 1.Tur ilk karşılaşmasını, 9-10 Ekim tarihlerinde deplasmanda; rövanş karşılaşmasını ise; 16-17 Ekim tarihlerinde İstanbul’da oynayacak. İstanbul’un, turu geçmesi halinde; 2. Tur’da; VRCK Kazincbarcika (Macaristan)–PAOK Thessaloniki (Yunanistan) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.
Türkiye’yi CEV Kupası Erkekler kategorisinde temsil eden Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, 1/16 Finaller Turu’nda, CEV Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmesindeki Mladost Zagreb (Hırvatistan)–Vojvodina NS Seme Novi Sad (Sırbistan) eşleşmesinin kaybedeni ile eşleşti. Galatasaray, ilk maçını 27-29 Kasım tarihlerinde İstanbul’da, rövanş maçını ise; 4-6 Aralık tarihleri arasında deplasmanda oynayacak.
Türkiye’yi CEV Challenge Kupası Erkekler kategorisinde temsil edecek olan Maliye Piyango‘nun 1/16 Finaller Turu’nda, Luboteni Ferizaj (Kosova)–Balkan Kupası Şampiyonu eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. Maliye Piyango, ilk maçını 27-29 Kasım tarihlerinde deplasmanda, rövanş maçını ise; 4-6 Aralık tarihleri arasında Ankara’da oynayacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti