Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avukata saldıranlar serbest bırakıldı

Afyonkarahisar Baro Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; Baro’ya kayıtlı avukatlardan Av. Hakkı Cihan Coşkun’un görevi sırasında uğradığı saldırı kınandı. Kınama açıklamasında jandarma personelinin yanında da saldırılarını sürdüren faillerin serbest bırakıldığına dikkat çekildi.

Afyonkarahisar Baro Başkanlığı’ndan yapılan

7 Eylül 2023 tarihinde yetki belgesi ile iştirak ettiği haciz işlemi sırasında Afyonkarahisar Barosuna kayıtlı avukatlardan Av.Hakkı Cihan Coşkun’un, işyeri sahipleri ve çalışanlarının saldırısına maruz kalarak yaralandığı öğrenildi.
Konu hakkında Afyonkarahisar Baro Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Olay yerine intikal eden jandarma personelinin yanında da saldırgan tavırlarına devam eden, sözlü ve fiili saldırılarını sürdüren faillerin ne yazık ki serbest kaldıklarını öğrenmiş bulunuyoruz. Avukata karşı giderek yaygınlaşan saldırıların yeterince ciddiye alınmaması halinde daha vahim hadiselere evrileceği endişesini taşıyoruz. Saldırıyı en şiddetli biçimde kınıyor, olayın takipçisi olacağımızı bildirirerek yetkili mercilerin dikkatine sunuyoruz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti