Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydoğan Güleç, CHP Merkez İlçe için aday

Bu haberin fotoğrafı yok
Aydoğan Güleç, CHP Merkez İlçe için aday

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 22 Nisan’da yapılacak Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri için adaylar belli olmaya başladı. Avukat Aydoğan Güleç de Merkez İlçe Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı

Avukat Aydoğan Güleç, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyerek 22 Nisan 2012’de yapılacak CHP Merkez İlçe Başkanlığı için aday olduğunu söyledi. Güleç, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel amaçlarından birisi, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne, laik, çağdaş, katılımcı ve çoğulcu demokrasiye dayanan hakça bir düzen oluşturmaktır. Bnuun doğal sonucu olarak diğer siyasal partilerden farklı olarak kendi içinde katılımcı ve demokratik yarışların daha yoğun loduğu bir partidirb Dolayısı ile parti içi de-mokratik yarışlar, ülkedeki genel siyasete ve diğer siyasal partilerle yapılacak yarışlara hazırlıktır” dedi.
“BAYRAĞI TAŞIMAK
İSTİYORUZ”
Türkiye’de 1 günde elektriğe, doğalgaza, akaryakıta büyük miktarlarda zam yapıldığını, ancak memurun, emeklinin, asgari ücretlinin maaşlarına zam yapılmasında aynı hızdan uzak olunduğuna dikkat çeken Güleç, “Gerçekleri en etkin biçimde ifade etmek ve partimizin düşüncesini ortaya koymak için ben ve yönetim kurulu adayı arkadaşlarım, bu bayrak yarışında bayrağı taşımak istiyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti