Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Aynı oyunu bir türlü sergileyemiyoruz”

Afyon Belediyespor’un Adanaspor’u 92-75’lik
“Aynı oyunu bir türlü sergileyemiyoruz”

Afyon Belediyespor’un Adanaspor’u 92-75’lik skorla mağlup ettiği maçın ardından “Her hafta çok iyi çalışıyoruz çok iyi hazırlanıyoruz ama bir türlü istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. İşte Best Balıkesir maçını kazanıp Bursa’da Final’e yenilebiliyoruz. Şu oynadığımız oyunla çok iyi konsantre olabilsek ben Final maçını da kazanacağımıza inanıyorum. Aynı oyunu bir türlü sergileyemiyoruz. Çok iyi oyunculardan kurulu bir takımız ama sorumuz takım olamıyoruz bir türlü. Bu da sürekli dalgalanmalara neden oluyor. Bir hafta çok iyi oynarken bir hafta kötü oynuyoruz. Ama iyi bir yola girdik, bu maçla birlikte olumlu sinyaller vermeye başladık. Ben inanıyorum ki ikinci devre Afyon takımı için daha iyi olacak. Bazı taşlar yerine oturmaya başladı. İstediğimiz şeyleri yapmaya başladık. İnşallah bundan sonra Play-Off hedefimize doğru hiçbir sapma olmadan, sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Devre arasında transfer yapabiliriz. Şu anda konuştuğumuz oyuncular var ama kesinleşen bir şey yok. Kesin transfer olacak diyemem ama olmayacak da diyemem. Bakacağız bir iki gün içinde netleştireceğiz” ifadesine yer verdi.  (Kocatepe Haber Merkezi)

 

“Eze eze kazandık”

 

Afyon Belediyespor’un Adanaspor karşılaşmasında oynadığı oyunu değerlendiren
Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu İsmail Çevik, “Bugün ilk yarının son maçını
 burada eze eze kazanmak istedik. Bunu da yaptık, bu maçla ilgili söylemek
gereken bir şey varsa eze eze kazandık” dedi

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor’un, Adanaspor’u 92-75’lik skorla mağlup ettiği maçtan sonra yapılan basın toplasına katılan Afyon Belediyespor’un başarılı oyuncusu İsmail Çevik, rakibi eze eze maç kazandıklarını aktardı. Çevik, “Bugün için söyleyecek tek bir şey vardı. Mücadele ettik, maçı çok istedik, burada hep maç kazandık ama bütün maçlarımız kafa kafaya gitti. Bugün ilk yarının son maçını burada eze eze kazanmak istedik. Bunu da yaptık, bu maçla ilgili söylemek gereken bir şey varsa eze eze kazandık. Hani kimseye bir şans vermedik, elimizden gelenin en iyisini yaptık. Sonra fark kapandı biz rölantiye alınca ama maçın başından beri üstünlüğümüzü koruduk. Yerimiz burası olmamalıydı, en az 3-4 galibiyetimiz daha olmalıydı. İkinci yarı daha iyi oynayıp, daha iyi yerlerde olarak Play-Off’u zorlamak istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

Karadağ’dan yenilgi hazımsızlığı

 

Afyon Belediyespor’a 92-75’lik skorla mağlup olan Adanaspor’un Baş Antrenörü
Cengiz Karadağ, “Basın mensupları ve taraftar 15-20 saniyede bir flaş patlatmak
 resim çekmek tabiî ki legalse çok haklı bir şekilde avantaj sağladı” dedi

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor 17. hafta müsabakalarında Adanaspor’u 92-75’lik skorla mağlup etti. Maçtan sonra yapılan basın açıklamasına katılan Adanaspor Baş Antrenörü Cengiz Karadağ aldıkları mağlubiyeti hazmedemedi ve yenilgiyi basın mensuplarıyla pota arkasındaki taraftarlara mal etti.
Eze eze Adanaspor’u mağlup eden Afyon Belediyespor’u tebrik eden Antrenör Karadağ, “Afyon Belediyespor’u bizi eze eze yendiği için tebrik ederim. Yönetimi, teknik heyeti, oyuncusu, taraftarı, basını bu galibiyeti sonuna kadar hak etti. İlginç şeyler var. 17 sayıyla maç kaybettik. Hakem arkadaşlarımız bence maçı iyi yönettiler” dedi.
KARADAĞ’DAN AFYON’A GELECEK TAKIMLARA UYARI
Aldıkları mağlubiyeti basın mensuplarına ve taraftarlara bağlayan Antrenör Karadağ, “Enteresan şeyler var, pota altındaki basın mensubu arkadaşlarımız, potanın üzerindeki taraftar arkadaşlarımız bu galibiyette pay sahibi. Serbest atışlarda gayet güzel bir şekilde, Afyon takımına destek oldular. Teknik kuralları bilmiyorum, bunun illegallitesi var mı yok mu, 15-20 saniyede bir flaş patlatmak resim çekmek tabiî ki legalse çok haklı bir şekilde avantaj sağladı. Onları da tebrik ediyorum. Mağlubiyete hiç şekilde işgüzar aramıyoruz. Sakın ola ki Afyon oyuncularının galibiyetine gölge düşürmeye filan çalışmıyorum. Bundan sonra gelecek takımlar için bir ikazdır bu. Antrenmanlarına basın mensuplarını getirsinler turnike atılırken flaş patlatsınlar ki alışkın olsunlar. Ya da potanın üzerinden atış yapan oyuncularına telefonlarının ışıklarını tutsunlar ki buraya geldiklerinde hazırlıklı olsunlar” uyarısında bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti