Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Badminton’da gençler müsabakaları tamamlandı

Okul Sporlarında yapılan Badminton

Okul Sporlarında yapılan Badminton Gençler müsabakaları oynanan final maçları ile tamamladı

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Okul Sporları devam ediyor. Okul Sporlarında Badminton Gençler müsabakaları oynanan final maçları ile tamamladı. Müsabakaların Erkekler etabında Spor Lisesi, kadınlarda ise Kamil Miras Anadolu Lisesi birinci oldu.
BADMİNTON MİNİKLER TURNUVASI DA DÜZENLENECEK
Afyonkarahisar Badminton İl Temsilcisi Emre Tok, badminton branşını Afyonkarahisar’da daha fazla kişiye yayabilmek ve daha fazla kişinin bu sporu oynayabilmesi için çalıştıklarını anlattı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ndeki görevli antrenörlerin ilkokullarda, ortaokullarda ve liselerde ücretsiz bir şekilde eğitim verdiğini dile getiren Tok, Afyonkarahisar’da sporcu sayısının gittikçe arttığını ifade etti.
Tok, ilerleyen süreçte Afyonkarahisar’da ilk kez ilkokullarda Okul Sporları badminton minikler turnuvası düzenleyeceklerini söyledi.
Karşılaşmalar sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti